Προορισμός: Μάλτα

κείμενο: Παναγιώτης Τασιαδάμης

Μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι με λιγοστές μέρες άδειας, ένα ταξίδι στο εξωτερικό ήταν ότι καλύτερο για να συμπληρωθούν οι διακοπές της χρονιάς. Ποιος όμως θα μπορούσε να είναι ο προορισμός, που θα συνδίαζε αξιοθέατα, ιστορία και ομορφιές, παράλληλα με εξαιρετικούς καταδυτικούς προορισμούς?
Η απάντηση δεν άργησε να δοθεί! Μα φυσικά η Μάλτα! Ένας κοντινός προορισμός και ένα μέρος που σίγουρα έχει πολλά να προσφέρει στον επισκέπτη του, τόσο εκτός όσο και σαφέστατα εντός νερού!!


Διαβάστε περισσότερα..
Λεγραινά "Υποβρύχιο Νεκροταφείο Αυτοκινήτων"

Όρμος Λεγρενών

Κείμενο-Φωτό: Κώστας Λαδάς

Λίγο πριν το Σούνιο και απέναντι από την νήσο Πάτροκλο στον όρμο των Λεγρενών ,υπάρχουν δύο  κόλποι  αρκετά γνωστοί στους περισσότερους αυτοδυτες ,ο μεν ένας γιατί έχει τις εγκαταστάσεις παρακείμενης ιχθυομονάδας και ο δεύτερος με την ονομασία ‘’Αυτοκίνητα’’.


Διαβάστε περισσότερα..
Βαφή φιαλών κατάδυσης

κείμενο - φωτό : Παναγιώτης Τασιαδάμης

Οι γρατσουνιές και τα χτυπήματα στις φιάλες μας, σίγουρα κάθε άλλο παρά μας ευχαριστούν. Πολλές φορές, ακόμα και τα προστατευτικά δίχτυα δεν είναι ικανά να τις προστατέψουν όσο εμείς θα θέλαμε.

Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν, για να δώσουμε και πάλι στις αγαπημένες μας φιάλες την αίσθηση που είχαν όταν τις γεμίσαμε για πρώτη φορά?


Διαβάστε περισσότερα..
Συνέντευξη: Alan "Whitehead" (καταδυτικό κέντρο DiveWise, Μάλτα)

Ένα απο τα πιο επιτυχημένα και δραστήρια καταδυτικά κέντρα της Μάλτας είναι το Divewise. Σίγουρα οι περισσότεροι Έλληνες καταδυτικοί ταξιδιώτες πέρασαν την πόρτα του και έφυγαν με πολύ καλές αναμνήσεις.
Έτσι και εγώ, βρέθηκα στο καταδυτικό κέντρο κι είχα την ευχαρίστηση να κουβεντιάσω με τον Alan σχετικά με το "μυστικό" της επιτυχίας του, αλλά και για την γενικότερη υποδομή του καταδυτικού τουρισμού στην Μάλτα.


Διαβάστε περισσότερα..
prev [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18]
Items 120 - 123 of 123 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα