Ποιοί είμαστε

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Υδροναύτες, ιδρύθηκε το 2010 από μια ομάδα ανθρώπων που επί σειρά ετών πραγματοποιούσε έναν μεγάλο αριθμό περιβαλλοντικών δράσεων σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια που προκάλεσαν ιδιαίτερα μεγάλη αίσθηση καθώς αυτές επικεντρώνονται στον βυθό των θαλασσών και λιμνών. Η ιδιαιτερότητα των δράσεων αυτών έχει αναδείξει τους «Υδροναύτες» στην συνείδηση του κόσμου ως «φρουρούς» των βυθών της Ελλάδας.


Διαβάστε περισσότερα..
Υποστηρίξτε τις προσπάθειες μας

Όλες μας οι δράσεις πραγματοποιούνται με δικά μας μέσα και έξοδα. Δεν λαμβάνουμε κανενός είδους επιδότηση ή επιχορήγηση απο κανένα ιδιωτικό ή δημόσιο φορέα και ώς εκ τούτου η απόλυτη διαφάνεια είναι δεδομένη.
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να μας στηρίξει, με οποιονδήποτε τρόπο και αν επιθυμεί να το κάνει, είναι πραγματικά ένας πολύτιμος σύμμαχος στις προσπάθειες μας και κάθε προσφορά είναι ένα πολύτιμο βοήθημα στην επίτευξη των στόχων μας.


Διαβάστε περισσότερα..
Συνοπτική παρουσίαση της οργάνωσής μας

Δείτε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της οργάνωσής μας, η οποία παρουσιάζει το σύνολο σχεδόν των δραστηριοτήτων των Υδροναυτών.

 


Διαβάστε περισσότερα..
Γίνετε μέλος μας

Οι «Υδροναύτες» στηρίζονται στα μέλη που πιστεύουν ότι η αυτόνομη κατάδυση είναι μια δραστηριότητα που χρειάζεται να προβληθεί περισσότερο, καθώς έχει πολλά περιθώρια ανάπτυξης στην χώρα μας και επίσης μπορεί δια μέσω οργανωμένων δράσεων να ωφελήσει το δημόσιο συμφέρον γενικότερα.
 


Διαβάστε περισσότερα..
Το όραμα μας

Ταξιδεύει, ζει και εργάζεται κάτω από την επιφάνεια. Μπορεί να ακούσει ξεκάθαρα την φωνή του βυθού και ξέρει πως ο σιωπηλός κόσμος έχει πολλά να διηγηθεί. Προσπαθεί να φέρει στην επιφάνεια όχι μόνο τις εικόνες που αποθηκεύονται στο μυαλό του, αλλά και την φωνή που τον οδηγεί σε όλα τα υποβρύχια ταξίδια του.

Στο "δικό" μας λεξικό, αυτή την έννοια έχει ο κάθε «Υδροναύτης», και βρίσκεται ανάμεσα από τις λέξεις "εμείς" και "μαζί".


Διαβάστε περισσότερα..
[1]
Items 1 - 5 of 5 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα