Οι Υδροναύτες στην έκθεση ΝΑΤΕΧ 2015 - 26-29.03.15

H MKO ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ στα πλαίσια της προσπάθειας της για την προώθηση των σκοπών της συμμετείχε στην έκθεση NATEX 2015, τη μεγαλύτερη έκθεση που πραγματοποιείται στην Ελλάδα για το κυνήγι, το ψάρεμα, την κατάδυση, το κάμπινγκ και τα σκάφη απο τις 26 έως τις 29 Μαρτίου 2015.

Το περίπτερο μας έγινε πόλος έλξης μεγάλου αριθμού επισκεπτών με τους οποίους είχαμε την δυνατότητα να συζητήσουμε για το θαλάσσιο περιβάλλον και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη που υποστήριξαν την προσπάθεια μας, τους διοργανωτές για την εξαιρετική φιλοξενία καθώς και όλους όσοι θέλησαν να μας στηρίξουν με τα ιδιαίτερα ενθαρρυντικά λόγια τους.


Διαβάστε περισσότερα..
Εκδήλωση κοπής πίτας 2015 - 08.03.15

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της οργάνωσης. την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015. Επιθυμία όλων μας ήταν  να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την νέα χρονιά στην οποία η οργάνωσή μας θα κληθεί να αναλάβει περισσότερους «ρόλους» και σπουδαιότερες «ευθύνες» από όσες ήδη είχε, γεγονός που ευχόμαστε πως θα τύχει της απόλυτης υποστήριξης των μελών μας, όπως άλλωστε έγινε και σε κάθε δραστηριότητα που πραγματοποιήσαμε στην πορεία μας.


Διαβάστε περισσότερα..
Οι Υδροναύτες στην εκπομπή "Live u" - 10.07.14

Εκπρόσωποι της οργάνωσής μας εμφανίστηκαν στην εκπομπή Live U  με την δημοσιογράφο Κα Πόπη Τσαπανίδου και μίλησαν για την οργάνωση για τις δραστηριότητές μας.


Διαβάστε περισσότερα..
Οι Υδροναύτες στην εκπομπή 4Greece - 13.04.2014

Οι Υδροναύτες παρουσιάζονται στην εκπομπή 4Greece και μιλούν για την οργάνωση, τις δράσεις και τους στόχους τους.


Διαβάστε περισσότερα..
Παρουσίαση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου - 28.02.14

To παράρτημα νομού Ηλείας της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ στα πλαίσια της καμπάνιας "Άσε το γόνο να γίνει γονιός" το οποίο διεξάγεται βάση του Ευρωπαϊκού προγράμματος Teachers for Europe με στόχο την ευαισθητοποίηση των μικρών μαθητών κατά της υπεραλίευσης, θα πραγματοποιήσει σχετική παρουσίαση  και ενημέρωση για τις δραστηριότητες της οργάνωσής μας, την Παρασκευή 28.2.14 και ώρα 09.00 στο 1ο Δημοτικό σχολείο Πύργου.


 


Διαβάστε περισσότερα..
Εκδήλωση κοπής πίτας 2014 - 09.02.14

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της οργάνωσης. την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού μελών και φίλων της οργάνωσής μας οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας να γιορτάσουμε μαζί την νέα και πολλά υποσχόμενη για την ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ χρονιά. Όπως υποσχεθήκαμε και στους παρευρισκόμενους, η νέα χρονιά αναμένεται να είναι ιδιαίτερα πλούσια, τόσο απο πλευράς δράσεων όσο και απο νέες δραστηριότητητες που είμαστε απόλυτα σίγουροι πως θα αγαπηθούν ιδιαίτερα απο τα μέλη μας και θα φροντίσουν να αναδείξουν ακόμη περισσότερο τον χαρακτήρα και το όραμα της οργάνωσής μας.


Διαβάστε περισσότερα..
Οι Υδροναύτες στο "ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ" - 16.01.14

Εκπρόσωποι της οργάνωσής μας εμφανίστηκαν στην εκπομπή ΣΚΑΙ τώρα με την δημοσιογράφο Κα Άννα Μπουσδούκου και μίλησαν (όσο πρόλαβαν) για τις δραστηριότητές μας.


Διαβάστε περισσότερα..
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] next
Items 1 - 7 of 110 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα