"Το διάλειμμα επιφανείας" των Υδροναυτών

Το "Διαλειμμα επιφανείας", είναι η εκπομπή της ΜΚΟ Υδροναύτες, και μέσω αυτής μπορούν να ανακοινώσουν πράγματα σχετικά με τις δραστηριότητες τους, καθώς και να έρθουν σε επικοινωνία με τα μέλη και τους φίλους τους.


Διαβάστε περισσότερα..
"Αυτοδύτες στον αέρα"

Η εκπομπή  "Αυτοδύτες στον αέρα" μεταδίδεται ζωντανά κάθε δεύτερη τετάρτη, απο τις 19.00 μέχρι τις 21.00 και παρουσιάζει πρόσωπα και φορείς απο τον χώρο της αυτόνομης κατάδυσης.


Διαβάστε περισσότερα..
"Άνθρωποι της θάλασσας"

Η εκπομπή  "Άνθρωποι της θάλασσας" μεταδίδεται ζωντανά μαι φορά τουλάχιστο το μήνα και παρουσιάζει πρόσωπα και φορείς που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με την θάλασσα. Άνθρωπος της, μπορεί να είναι ένας επιστήμονας, ένας ναυτικός, ένας ψαράς, μια οικολογική οργάνωση ή ακόμα και ένας τραγουδιστής η ποιητής και είναι σίγουρο πως όποια ιδιότητα και αν έχει, μπορεί να μας φανερώσει μια διαφορετική διάσταση για το θαλασσινό στοιχείο απο αυτήν που μπορεί να έχουμε και πάντοτε υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για να συζητήσουμε.


Διαβάστε περισσότερα..
"Με την αλμύρα"

"Με την αλμύρα" ονομάστηκε το ανάλαφρο ραδιοφωνικό μαγκαζίνο του Dive Radio. Με χιουμοριστική πάντα διάθεση η συγκεκριμένη εκπομπή παρουσιάζει και σχολιάζει τα νέα της καταδυτικής επικαιρότητας και όχι μόνο, αλλά και δίνει το βήμα στους ακροατές να βγούν ζωντανά στον αέρα και να συμμετέχουν στις συζητήσεις και τον σχολιασμό.


Διαβάστε περισσότερα..
"Με μια ανάσα" - Νέα ενότητα εκπομπών στο Dive Radio

Η πιο φυσική μορφή κατάδυσης, αυτή που γνωρίσαμε στα πρώτα μόλις βήματά μας με ένα μακροβούτι, η ελεύθερη κατάδυση αποκτά τη δική της θέση στο Dive Radio.

 


Διαβάστε περισσότερα..
[1]
Items 1 - 5 of 5 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα