Οι μεγάλοι εξερευνητές και θαλασσοπόροι

κείμενο: Παναγιώτης Τασιαδάμης

Πως θα ήταν άραγε η ροή της ιστορίας αν δεν υπήρχαν οι μεγάλοι εξερευνητές και θαλασσοπόροι, που με τις αποστολές που οργάνωσαν ανά τους αιώνες ουσιαστικά άνοιξαν τους δρόμους του σύγχρονου πολιτισμού και μας έδωσαν μεγάλο μέρος των γνώσεων που κρατούμε ακόμη και σήμερα?


Διαβάστε περισσότερα..
Μια ιστορία..γραμμένη απο μια βόμβα!

κείμενο: Παναγιώτης Τασιαδάμης

Σίγουρα κανένας μας δεν μπορεί να ξέρει τι μπορεί να συναντήσει σε μια του κατάδυση. Πολλές φορές ανακαλύπτει τι ήταν αυτό που είδε, αρκετές ώρες ή και μέρες αργότερα. Έτσι και στην περίπτωση μας, όταν ανακαλύψαμε πως ένα περίεργο αντικείμενο που εντοπίσαμε σε μια κατάδυση, ήταν μια βόμβα και μάλιστα με πολύ ιδιαίτερη ιστορία.


Διαβάστε περισσότερα..
Και το όνομα αυτής... Ατλαντίς

κείμενο: Παναγιώτης Τασιαδάμης

Ένα όνομα που συνήθως ακολουθεί το επίθετο "Χαμένη". Είτε είναι λοιπόν, είτε όχι "χαμένη", το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι ξεχασμένη.
Ας δούμε λοιπόν κάποια πράγματα σχετικά με το μυθικό αυτό μέρος, μιας που δεν είναι λίγοι αυτοί οι αυτοδύτες που κάποια στιγμή έπιασαν τον εαυτό τους να φαντασιώνεται πως σε μια κατάδυση μπορεί να βρεθούν να θαυμάζουν τον Ναό του Ποσειδώνα στην ακρόπολη της Ατλαντίδος.


Διαβάστε περισσότερα..
[1]
Items 1 - 3 of 3 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα