ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ - Φωνή Βυθού

Ένα βίντεο αφιέρωμα στα τρία χρόνια περιβαλλοντικών δράσεων μέσω της εκστρατείας "Φωνή Βυθού". Στιγμές που λένε πολλά για όλους όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή που απέδειξε τις προθέσεις μας και ανέδειξε την οργάνωσή και το έργο μας.


Διαβάστε περισσότερα..
Καθαρίζουμε το βυθό, μαθαίνουμε για το βυθό - Βιντεοπαρουσίαση

Η βιντεοπαρουσίαση της εκδήλωσης "Καθαρίζουμε το βυθό, μαθαίνουμε για το βυθό" που διοργανώθηκε απο την ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ στις 18.03.2012 στην περιοχή της παραλίας Γλυφάδας. Την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά της ομάδας περιβαλλοντικής εκπαίδευσης του 2ου Λυκείου Βριλησσίων που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έκαναν την εκδήλωση μας μια πραγματική γιορτή εθελοντισμού και θετικής ενέργειας.

 


Διαβάστε περισσότερα..
Ανασκόπηση δραστηριοτήτων 2011 - Βιντεοπαρουσίαση

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2012 στο κλειστό κινηματοθέατρο Γλυφάδας, παρουσίασε στα μέλη και τους φίλους της τον απολογισμό δραστηριοτήτων του πρώτου έτους λειτουργίας της παράλληλα με το πλάνο και τις κατευθύνσεις που θα επικεντρωθούν οι προσπάθειες της για το έτος 2012. Την παρουσίαση επιμελήθηκε ο προεδρος του Δ.Σ. Κος Παναγιώτης Τασιαδάμης και μπορείτε να δείτε τα βασικά σημεία της παρουσίασης στο παρακάτω βίντεο.


Διαβάστε περισσότερα..
Βράβευση της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας - Βίντεο εκδήλωσης

Η τελετή βράβευσης των νικητών του θεσμοθετημένου διαγωνισμού "Νησίδες Ποιότητας 2011" την 24η Νοεμβρίου 2011, στην οποία η οργάνωσή μας διακρίθηκε και βραβεύτηκε απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κο Κάρολο Παπούλια. Στο βίντεο εμφανίζονται ο Κος Θεόδωρος Παπαλεξόπουλος, Πρόεδρος Κίνησης Πολιτών για μια Ανοικτή Κοινωνία ο οποίος προλογίζει την τελετή βράβευσης, ο Πρόεδρος της Ελλανόδικης επιτροπής, καθηγητής Κος Στέφανος Γερουλάνος που ανέλαβε την παρουσίαση της οργάνωσής μας και ο Πρόεδρος της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ, κος Παναγιώτης Τασιαδάμης που παρέλαβε και την τιμητική διάκριση απο τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.


Διαβάστε περισσότερα..
Τμήμα οικολογικών δράσεων - Βιντεοπαρουσίαση

Παρουσίαση του τμήματος οικολογικών δράσεων της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ, το οποίο είναι αφιερωμένο στον σχεδιασμό εκδηλώσεων, που έχουν ως στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, την ανάδειξη των προβλημάτων που εντοπίζονται σε αυτό αλλά και την γενικότερη ευαισθητοποίηση σχετικά με την οικολογία, μέσω του εθελοντισμού και της προσφοράς. Δείτε εικόνες απο τις δράσεις που κατα καιρούς έχουμε πραγματοποιήσει και μάθετε περισσότερα για το όραμα της οργάνωσής μας.


Διαβάστε περισσότερα..
Τμήμα δραστηριοτήτων ΑΜΕΑ - Βιντεοπαρουσίαση

To τμήμα Καταδυτικών Δραστηριοτήτων ΑΜΕΑ φιλοδοξεί να αποδείξει πως η αυτόνομη κατάδυση όχι μόνο απευθύνεται σε όλους, αλλά μπορεί να είναι μια δραστηριότητα ικανή να απελευθερώσει κάποιους συνανθρώπους μας από τους φυσικούς περιορισμούς που μπορεί να τους θέτει μια σωματική αναπηρία. Δείτε το βίντεο παρουσίασης του τμήματος.


Διαβάστε περισσότερα..
[1]
Items 1 - 6 of 6 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα