Το ναυάγιο του C/S Old Father

κείμενο: Παναγιώτης Κρητικάκος
βίντεο: Δημήτρη Χαλιάσου

Η συνήθης ανησυχία και το ειδικότερο ενδιαφέρον μας όρισαν σα νέο καταδυτικό προορισμό το νησί των Παξών, στα γαλανά νερά του Ιονίου, απέναντι από τις ακτές της Πρέβεζας και της Θεσπρωτίας, με στόχο να καταδυθούμε στο ναυάγιο του C/S Old Father. Οι πληροφορίες λίγο συγκεχυμένες μιας και το ναυάγιο έχει εδώ και χρόνια κατρακυλήσει στα βαθιά και τα στίγματα GPS έχουν απόκλιση από τις περιγραφές.


Διαβάστε περισσότερα..
Κατάλογος λιμενικών αρχών Ελλάδος


Δείτε τον κατάλογο όλων των Ελληνικών λιμενικών αρχών.


Διαβάστε περισσότερα..
Διαρκής Κατάλογος των Αρχαιολογικών Χώρων και Μνημείων της Ελλάδος

Πρίν αποφασίσετε να επισκευθείτε κάποιο μέρος για να γνωρίσετε και την υποβρύχια όμορφιά του, είναι φρόνιμο να ελέγξετε τον διαρκή κατάλογο των αρχαιολογικών χώρων και μνημείων της Ελλάδος, για να εξακριβώσετε αν ισχύει κάποια απαγόρευση ή όχι. Είναι μια διαδικασία που μπορεί να σας γλιτώσει απο πιθανά προβλήματα!

Οι απαγορεύσεις που έχουν να κάνουν με την δραστηριότητα μας, είναι αυτές που έχουν να κάνουν με την κήρυξη ενάλιων αρχαιολογικών χώρων.


Διαβάστε περισσότερα..
Μονάδα υπερβαρικής - καταδυτικής ιατρικής ναυτικού νοσοκομείου Αθηνών

Διαβάστε πολύ σημαντικές πληροφοριες σχετικά με την μονάδα Καταδυτικής-Υπερβαρικής ιατρικής του ναυτικού νοσοκομείου Αθηνών, η οποία είναι και η αρμόδια για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού καταδυτικού ατυχήματος.


Διαβάστε περισσότερα..
[1]
Items 1 - 4 of 4 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα