Το βιογραφικό του Dive Radio

Το Dive Radio, είναι ένας διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός ο οποίος εκπέμπει σε συγκεκριμένη διεύθυνση στο Internet, 24 ώρες το 24ώρο, 365 μέρες τον χρόνο.
Ουσιαστικά δεν έχει να ζηλέψει πολλά πράγματα από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που εκπέμπουν σε ραδιοσυχνότητες, μιας και χρησιμοποιεί ακριβώς την ίδια οργάνωση και υποδομή, τα πιο εξελιγμένα μέσα παραγωγής και διαθέτει studio που υπερκαλύπτουν τις πιο εξιζητημένες απαιτήσεις ποιότητας. Το ραδιόφωνο μας, δια μέσω του κόμβου e-radio, έχει εξασφαλισμένη την απρόσκοπτη λειτουργία του και την προβολή του σε πανελλήνιο επίπεδο, ενώ λειτουργεί υπό την έγκριση της Ανώνυμης Εταιρείας Πνευματικής Ιδιοκτησίας (Α.Ε.Π.Ι).


Διαβάστε περισσότερα..
Επικοινωνία με το σταθμό μας

Ίσως ο σημαντικότερος παράγοντας στην λειτουργία του Dive Radio είναι η επικοινωνία με τους ακροατές μας.

Επικοινωνία για τα πιο απλά πράγματα, όπως είναι οι αφιερώσεις, αλλά και τα σημαντικότερα όπως οι παρατηρήσεις, οι προτάσεις για την λειτουργία και το πρόγραμμα του, η συμμετοχή στις ζωντανές εκπομπές και οτιδήποτε μπορεί κανένας να φανταστεί..

Για αυτό ακριβώς τον λόγο, προσπαθήσαμε να δώσουμε όσο το δυνατό περισσότερους τρόπους επικοινωνίας και ελπίζουμε να αξιοποιηθούν όλοι!


Διαβάστε περισσότερα..
Πως θα συντονιστείτε στο Dive Radio

Δείτε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να συντονιστείτε στο καταδυτικό ραδιόφωνο.

 


Διαβάστε περισσότερα..
[1]
Items 1 - 3 of 3 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα