Μια εκπομπή σαν ταξίδι, με καπετάνιο τον Βασίλη Καζούλλη - 23.06.2010

Εγκαινιάζοντας τις ζωντανές μας εκπομπές για την νέα περίοδο της λειτουργίας μας ως Dive Radio, θελήσαμε να δώσουμε έναν περισσότερο θαλασσινό, και μελωδικό χαρακτήρα, και ίσως ο καλύτερος καλεσμένος για αυτό το σκοπό δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Βασίλη Καζούλλη.


Διαβάστε περισσότερα..
Το βιογραφικό του Dive Radio

Το Dive Radio, είναι ένας διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός ο οποίος εκπέμπει σε συγκεκριμένη διεύθυνση στο Internet, 24 ώρες το 24ώρο, 365 μέρες τον χρόνο.
Ουσιαστικά δεν έχει να ζηλέψει πολλά πράγματα από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που εκπέμπουν σε ραδιοσυχνότητες, μιας και χρησιμοποιεί ακριβώς την ίδια οργάνωση και υποδομή, τα πιο εξελιγμένα μέσα παραγωγής και διαθέτει studio που υπερκαλύπτουν τις πιο εξιζητημένες απαιτήσεις ποιότητας. Το ραδιόφωνο μας, δια μέσω του κόμβου e-radio, έχει εξασφαλισμένη την απρόσκοπτη λειτουργία του και την προβολή του σε πανελλήνιο επίπεδο, ενώ λειτουργεί υπό την έγκριση της Ανώνυμης Εταιρείας Πνευματικής Ιδιοκτησίας (Α.Ε.Π.Ι).


Διαβάστε περισσότερα..
Επικοινωνία με το σταθμό μας

Ίσως ο σημαντικότερος παράγοντας στην λειτουργία του Dive Radio είναι η επικοινωνία με τους ακροατές μας.

Επικοινωνία για τα πιο απλά πράγματα, όπως είναι οι αφιερώσεις, αλλά και τα σημαντικότερα όπως οι παρατηρήσεις, οι προτάσεις για την λειτουργία και το πρόγραμμα του, η συμμετοχή στις ζωντανές εκπομπές και οτιδήποτε μπορεί κανένας να φανταστεί..

Για αυτό ακριβώς τον λόγο, προσπαθήσαμε να δώσουμε όσο το δυνατό περισσότερους τρόπους επικοινωνίας και ελπίζουμε να αξιοποιηθούν όλοι!


Διαβάστε περισσότερα..
Αφιέρωμα στον μεγάλο θαλασσινό ποιητή, Νίκο Καββαδία

Το Ελληνικό καταδυτικό ραδιόφωνο, την Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου στις 20.00, παρουσίασε ένα αφιέρωμα στην ζωή και το έργο του μεγάλου θαλασσινού ποιητή-λογοτέχνη Νίκου Καββαδία, με αφορμή την επέτειο του τελευταίου ταξιδιού του.. Μάθαμε κάποιες λεπτομέρειες για την ζωή του, και είδαμε το πως τον αντιμετώπισε η συντηρητική κοινωνία της γενιάς του..

Πραγματοποιήσαμε λοιπόν ένα ταξίδι, πάνω στο πειρατικό του κάπτεν Τζίμυ, παρέα με τον Κοσμά , τον Willy, τον πιλότο Nάγκελ, τον πλοίαρχο Φλέτσερ, τη Φατα Μοργκανα,  την Εσμεράλδα,  περνώντας από τον Σταυρό του νότου και το Κουρο Σίβο καταλήγοντας  στην Θεσσαλονίκη και στα  νησιά Λοφούτεν..


Διαβάστε περισσότερα..
"Το διάλειμμα επιφανείας" των Υδροναυτών

Το "Διαλειμμα επιφανείας", είναι η εκπομπή της ΜΚΟ Υδροναύτες, και μέσω αυτής μπορούν να ανακοινώσουν πράγματα σχετικά με τις δραστηριότητες τους, καθώς και να έρθουν σε επικοινωνία με τα μέλη και τους φίλους τους.


Διαβάστε περισσότερα..
Το πρόγραμμα μουσικής ροής - playlist

Κάτι το οποίο είχαν ζητήσει πολλές φορές οι ακροατές του καταδυτικού ραδιοφώνου, ήταν η οργάνωση του μουσικού προγράμματος του ώστε να υπάρχουν συγκεκριμένες μουσικές ζώνες και ομοιογένεια στα τραγούδια που ακούγονται.
Αυτό ακριβώς κάναμε πράξη, οργανώνοντας ζώνες προγράμματος. Όπως λοιπόν θα δείτε, περιλαμβάνονται πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής.
Tο Dive Radio δεν έχει στόχο να γίνει ενας μουσικός σταθμός, αλλά να έχει ώς στοχο το να εκφράζει και να προωθεί την αγαπημένη μας δραστηριότητα.
Κατα συνέπεια, το πρόγραμμα που σας παραθέτουμε, αφορά αποκλειστικά και μόνο την μουσική ροή, και όχι τις προγραμματισμένες ζωντανές εκπομπές που θα πραγματοποιούνται, για τις οποίες θα υπάρχει ειδική και ξεχωριστή ενημέρωση.
 


Διαβάστε περισσότερα..
"Αυτοδύτες στον αέρα"

Η εκπομπή  "Αυτοδύτες στον αέρα" μεταδίδεται ζωντανά κάθε δεύτερη τετάρτη, απο τις 19.00 μέχρι τις 21.00 και παρουσιάζει πρόσωπα και φορείς απο τον χώρο της αυτόνομης κατάδυσης.


Διαβάστε περισσότερα..
[1] [2] next
Items 1 - 7 of 12 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα