Το ναυάγιο του C/S Old Father

κείμενο: Παναγιώτης Κρητικάκος
βίντεο: Δημήτρη Χαλιάσου

Η συνήθης ανησυχία και το ειδικότερο ενδιαφέρον μας όρισαν σα νέο καταδυτικό προορισμό το νησί των Παξών, στα γαλανά νερά του Ιονίου, απέναντι από τις ακτές της Πρέβεζας και της Θεσπρωτίας, με στόχο να καταδυθούμε στο ναυάγιο του C/S Old Father. Οι πληροφορίες λίγο συγκεχυμένες μιας και το ναυάγιο έχει εδώ και χρόνια κατρακυλήσει στα βαθιά και τα στίγματα GPS έχουν απόκλιση από τις περιγραφές.


Διαβάστε περισσότερα..
Technostyle-Πιστοποιημένο κέντρο επανελέγχου φιαλών υψηλής πίεσης

Η Technostyle είναι μία τεχνική επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1995 με αντικείμενο τις ειδικές κατασκευές από ανοξείδωτο αλουμίνιο και χάλυβα σε σκάφη, εργοστάσια καθώς και επισκευές ειδικών συγκολλήσεων ανοξείδωτου αλουμινίου, μαγνησίου, τιτανίου, χαλκού, χυτοσιδήρου (μαντέμι) και κράματα χαλύβων σε δίκτυα, μηχανήματα, εξωλέμβιους κινητήρες, μπλόκ μηχανών, πλαίσια, κάρτερ, άξονες, προπέλες, και πλήθος άλλων εξαρτημάτων.

 


Διαβάστε περισσότερα..
Nautilus Diving Club

Η σχόλη μας λειτουργεί από το 2005 στην Βασιλική Λευκάδας. Mε στρατηγική τοποθεσία στον κόλπο της Βασιλικής ακριβώς μπροστά στην Θάλασσα έχουμε πρόσβαση στις καλύτερες καταδυτικές τοποθεσίες του νησιού.

 


Διαβάστε περισσότερα..
Azzurro Diving Center

Η δραστηριότητα του Azzurro Diving Center στο χώρο της Αυτόνομης Κατάδυσης ξεκινά από το 2003 και είναι κέντρο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών. Το Azzurro Diving Center διευθύνεται από τον Αθανάσιο Πρά (Εκπαιδευτή 3 Αστέρων της Ε.Ο.Υ.Δ.Α - C.M.A.S, της P.A.D.I και άλλων οργανισμών).


Διαβάστε περισσότερα..
Tech Diving Team

Καταδυτικό κέντρο Tech Diving Team, βρισκόμαστε στα Ίσθμια λίγο έξω από το Λουτράκι Κορινθίας. Δραστηριοποιούμαστε καταδυτικά στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου Περαχώρας στον Κορινθιακό κόλπο,  όπως επίσης και από τη πλευρά του Σαρωνικού κόλπου στις περιοχές της Επιδαύρου, Αγίων Θεοδώρων και Κινέτας.


Διαβάστε περισσότερα..
Diving Pelion

Η σχολή καταδύσεων DivingPelion(πρώην TrikeriDivingSchool) λειτουργεί με επιτυχία στο Πήλιο από το 2007. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες προσφέροντας όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα αναψυχής PADI και IANTD από αρχάριους έως επαγγελματίες αυτοδύτες (Divemaster) καθώς και οργανωμένες εκδρομές εξερεύνησης του τοπικού υποβρύχιου περιβάλλοντος


Διαβάστε περισσότερα..
Τεχνική Κατάδυση - Εγχειρίδιο Εξοπλισμού

-    Το πρώτο εγχειρίδιο εξοπλισμού τεχνικής κατάδυσης στην Ελληνική Γλώσσα.
-    Το εγχειρίδιο προλογίζει ο William Hogarth Main.
-    Περιέχει 100 έγχρωμες φωτογραφίες, 36 σελίδες.
-    Τιμή: 20€

 

 


Διαβάστε περισσότερα..
[1] [2] [3] [4] next
Items 1 - 7 of 24 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα