Μια εκπομπή σαν ταξίδι, με καπετάνιο τον Βασίλη Καζούλλη - 23.06.2010

Εγκαινιάζοντας τις ζωντανές μας εκπομπές για την νέα περίοδο της λειτουργίας μας ως Dive Radio, θελήσαμε να δώσουμε έναν περισσότερο θαλασσινό, και μελωδικό χαρακτήρα, και ίσως ο καλύτερος καλεσμένος για αυτό το σκοπό δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Βασίλη Καζούλλη.


Διαβάστε περισσότερα..
Αφιέρωμα στον μεγάλο θαλασσινό ποιητή, Νίκο Καββαδία

Το Ελληνικό καταδυτικό ραδιόφωνο, την Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου στις 20.00, παρουσίασε ένα αφιέρωμα στην ζωή και το έργο του μεγάλου θαλασσινού ποιητή-λογοτέχνη Νίκου Καββαδία, με αφορμή την επέτειο του τελευταίου ταξιδιού του.. Μάθαμε κάποιες λεπτομέρειες για την ζωή του, και είδαμε το πως τον αντιμετώπισε η συντηρητική κοινωνία της γενιάς του..

Πραγματοποιήσαμε λοιπόν ένα ταξίδι, πάνω στο πειρατικό του κάπτεν Τζίμυ, παρέα με τον Κοσμά , τον Willy, τον πιλότο Nάγκελ, τον πλοίαρχο Φλέτσερ, τη Φατα Μοργκανα,  την Εσμεράλδα,  περνώντας από τον Σταυρό του νότου και το Κουρο Σίβο καταλήγοντας  στην Θεσσαλονίκη και στα  νησιά Λοφούτεν..


Διαβάστε περισσότερα..
Παλιές εκπομπές του Καταδυτικού Ραδιοφώνου

Το Dive Radio, το Ελληνικό Καταδυτικό Ραδιόφωνο, συνεργαζόμενο στο παρελθόν  με την ιστοσελίδα www.huts.gr, πραγματοποίησε κάποιες ενδιαφέρουσες ζωντανές εκπομπές με διάφορους καλεσμένους, κάποιες απο τις οποίες σας παρουσιάζουμε παρακάτω.


Διαβάστε περισσότερα..
[1]
Items 1 - 3 of 3 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα