"Λάμπρος" - Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Η παραλία, η οποία πήρε το όνομα της απο την παρακείμενη ταβέρνα, είναι απο τους πλέον αγαπητούς προορισμούς των αυτοδυτών. Όχι μόνο γιατι είναι εξαιρετικά "φιλική" για τους αυτοδύτες, καθώς προσφέρει πολλές ευκολίες σε αυτούς, αλλά γιατί η κατάδυση στην περιοχή, μπορεί να κρύβει και αρκετές ευχάριστες συναντήσεις..


Διαβάστε περισσότερα..
Πρώτο λιμανάκι βουλιαγμένης

Πρώτο Λιμανάκι! Δεν είναι λιγοι οι αυτοδύτες που πήραν το "βάπτισμα του πυρός" σε αυτό, καθώς έχει ιδανικές συνθήκες πρόσβασης, κάτι που έχουν εκτιμήσει δεόντως οι σχολές κατάδυσης που το επιλέγουν για τις δραστηριότητες τους.


Διαβάστε περισσότερα..
Λιμιώνας Καλάμου

Παναγιώτης Τασιαδάμης

Μια πανέμορφη τοποθεσία για εκδρομή και για κατάδυση, και ένας βυθός που θα μπορούσε να είναι πανέμορφος, αν δεν είχε να αντιμετωπίσει πολλές παράνομες αλιευτικές δραστηριότητες. Παρ΄ όλα αυτά, μπορεί να σας εντυπωσιάσουν τα πολλά σφουγγάρια που φιλοξενεί καθώς και η μικροζωή, που αν είσαστε αρκετά παρατηρητικοί θα δείτε πως είναι αρκετά αναπτυγμένη.


Διαβάστε περισσότερα..
Σπηλιές Ντούνη

κείμενα-φωτό: Κώστας Λαδάς, Σωκράτης Καράλης

Μια από τις πολλές παραλίες της Αττικής που φημίζεται για την εύκολη πρόσβαση της, το άνετο parking, τον αμμώδη βυθό και την διαύγεια του νερού είναι η λεγόμενη παραλία Ηλιόπουλου. Βρίσκεται ακριβώς μετά την Αγ. Μαρίνα στην παραλιακή οδό Αθηνών - Σουνίου με χαρακτηριστικό της γνώρισμα ένα μικρό, μακρόστενο νησάκι που φαίνεται καθαρά πως αποτελεί προέκταση της ξηράς. Κύριο χαρακτηριστικό του οι πολλές σπηλιές που είναι ορατές με μια και μόνο ματιά! Είναι οι γνωστές σε όλους σπηλιές Ντούνη.


Διαβάστε περισσότερα..
Σέσσι, Γραμματικό

κείμενο-φωτό: Κώστας Λαδάς

Το καλοκαίρι του 2009 το Γραμματικό έγινε η περισσότερο συζητημένη περιοχή, αφού δυστυχώς για μια εβδομάδα σχεδόν το όνομα του φιγουράριζε σε όλα τα δελτία ειδήσεων λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς. Η καταπράσινη διαδρομή, η χαρακτηριστική μυρωδιά του πεύκου και η θέα του καταπράσινου βουνού που κατέληγε μέχρι την άκρη της θάλασσας, σίγουρα θα μας λείψουν κάθε φορά που θα τελειώνουμε την κατάδυση μας και θα βγαίνουμε στην επιφάνεια της θάλασσας.


Διαβάστε περισσότερα..
Δικαστικά, Μαραθώνας

κείμενο-φωτό: Κώστας Λαδάς

Είναι  γνωστή σε όλους αυτή η περιοχή του Μαραθώνα τόσο για τις όμορφες παραλίες του, που φιλοξενούν πλήθος καλοκαιρινών παραθεριστών, όσο και για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής που προσελκύουν ένα σημαντικά μεγάλο αριθμό από λάτρεις των θαλάσσιων σπορ (wind surf, kite surf, jet ski, ιστιοπλοΐα). Με τον αμμώδη ομαλό βυθό και τα μικρά βάθη σαφώς και είναι καθαρά για εκπαιδευτικούς και μόνο σκοπούς η χρήση της γνωστής παραλίας του Μαραθώνα και του Σχοινιά. Δεν παύει όμως να κρύβει αρκετά σημεία αξιόλογα για κατάδυση όλων των επιπέδων.


Διαβάστε περισσότερα..
LiquidVision ΧΕΝ - Ένα high tech bottom timer

Ένα bottom timer πραγματικά εντυπωσιακό στην όψη, αλλά και στις λειτουργίες.

 

 


Διαβάστε περισσότερα..
prev [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] next
Items 113 - 119 of 123 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα