Παρουσίαση της οργάνωσης στο πνευματικό κέντρο του δήμου Πύργου Ηλείας - 26.05.2012

Το παράρτημα νομού Ηλείας της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ πραγματοποίησε το Σάββατο 26 Μαΐου την επίσημη παρουσίαση της οργάνωσης και του παραρτήματος Ηλείας σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Δήμου Πύργου.

 


Διαβάστε περισσότερα..
Πρόγραμμα "Υδάτινος Πλούτος" - Υδροναύτες Ηλείας

Το πρόγραμμα "Υδάτινος πλούτος" των Υδροναυτών Ηλείας έρχεται να προστεθεί στα ήδη επιτυχημένα προγράμματα της οργάνωσης και σαν σκοπό έχει την καταγραφή του υδάτινου περιβάλλοντος του Νομού μας. Για να επιτευχθεί αυτό τα μέλη των υδροναυτών Ηλείας ξεκινούν μια σειρά καταδύσεων σε όλο το Νομό Ηλείας.

 


Διαβάστε περισσότερα..
Ενημέρωση μαθητών του 3ου Γυμνασίου Πύργου - 6.04.12

To Παράρτημα Νομού Ηλείας της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ, στα πλαίσια της περιβαλλοντικής ενημέρωσης που πραγματοποιεί η οργάνωση σε σχολεία, ενημερώσαν την Παρασκευή 6/4/2012 τα παιδιά του 3ου Γυμνασίου Πύργου για τις δράσεις των υδροναυτών, μετά την ευγενική πρόσκληση της Γυμνασιάρχη Βασιλικής Καραντζά και της εκπαιδευτικού Νίκης Κεφαλούρου υπεύθυνης για την οργάνωση της δράσης.

 


Διαβάστε περισσότερα..
Διήμερο καταδυτικών δραστηριοτήτων προγράμματος Υδροβιότητα 11-12/3/12

To παράρτημα Νομού Ηλείας της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ, σε συνεργασία με το τμήμα καταδυτικής επιμόρφωσης της οργάνωσής μας, στα πλαίσια του προγράμματος «Υδροβιότητα» πραγματοποίησαν διήμερο καταδυτικών δραστηριοτήτων στον Πύργο Ηλείας, στις 11 και 12 Μαρτίου 2012.

Η πρώτη επίσημη διοργάνωση του παραρτήματος Ηλείας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή τόσο των μελών του παραρτήματος όσο και αυτοδυτών που θέλησαν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή σε δραστηριότητες αυτού του είδους.
Σκοπός του προγράμματος «Υδροβιότητα» είναι η ανάπτυξη των θεωρητικών γνώσεων αλλά και εντατική εξάσκηση των καταδυτικών δεξιοτήτων που συμβάλλουν στην προώθηση των πρακτικών ασφαλούς κατάδυσης.


Διαβάστε περισσότερα..
Οι Υδροναύτες Ηλείας στην εφημερίδα Πατρίς - 10.3.2012

Παρουσίαση του προγράμματος "Υδροβιότητα" του παραρτήματος Ηλείας, στην εφημερίδα "Πατρίς", στις 10.3.2012.


Διαβάστε περισσότερα..
Υδροβιότητα - Πρόγραμμα καταδυτικής επιμόρφωσης

 

Το παράρτημα Νομού Ηλείας της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ, ανακοινώνει την έναρξη του διαρκούς προγράμματος καταδυτικής επιμόρφωσης "Υδροβιότητα".
Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δυο σκέλη. Στο πρώτο σκέλος ο στόχος του παραρτήματος  είναι να δραστηριοποιήσει ή να επαναδραστηριοποιήσει πιστοποιημένους δύτες που υπάρχουν στον νομό και είναι ανενεργοί ή ελάχιστα ενεργοί για διάφορους λόγους, κυρίως λόγω της μη ύπαρξης ενός οργανωμένου προγράμματος καταδύσεων.
Το δεύτερο και σημαντικότερο σκέλος έχει να κάνει με την συνεχή επιμόρφωση των δυτών.


Διαβάστε περισσότερα..
Ίδρυση παραρτήματος "ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ ΗΛΕΙΑΣ"

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ ανακοινώνει την ίδρυση του δεύτερου παραρτήματος της οργάνωσης με την επωνυμία «ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ ΗΛΕΙΑΣ», το οποίο θα δραστηριοποιείται στον Νομό Ηλείας.
Οι «Υδροναύτες Ηλείας» φιλοδοξούν να αποτελέσουν έναν ακόμη συνδετικό κρίκο μεταξύ των αυτοδυτών της ευρύτερης περιφέρειας του Νομού Ηλείας, αλλά και να συνεργαστούν με τοπικούς φορείς και ενώσεις για την διοργάνωση εκδηλώσεων καταδυτικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, καθώς και τη γενικότερη προώθηση των καταδυτικών δραστηριοτήτων σύμφωνα με το όραμα της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ.


Διαβάστε περισσότερα..
prev [1] [2]
Items 8 - 14 of 14 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα