Κοπή πίτας της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ - 24.02.2013

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ πραγματοποίησε την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, στις 24.02.2013. Η εκδήλωση στην οποία συμμετείχε μεγάλος αριθμός μελών της οργάνωσής μας είχε ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία καθώς το κέφι των συμμετεχόντων συνδυάστηκε τέλεια με την άριστη φιλοξενία και τις εξαιρετικές γεύσεις που μας προσέφερε το «Αγγελικόν». Ευχόμαστε να έχουμε μια καλή και δημιουργική χρονιά, με περισσότερες και ομορφότερες δραστηριότητες.

 


Διαβάστε περισσότερα..
Παρουσίαση στην περιβαλλοντική ομάδα του 2ου Λυκείου Βριλησσίων

Η ΜΚΟ Υδροναύτες την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012, ανταποκρινόμενη σε σχετική πρόσκληση, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την περιβαλλοντική ομάδα του 2ου Λυκείου Βριλησσίων, και να παρουσιάσει στα 40 παιδιά που συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητές της, τόσο τις δραστηριότητες των Υδροναυτών, όσο και τα ζητήματα που αναδεικνύουν την επιτακτικότητα της ανάγκης προστασίας των υδάτινων οικοσυστημάτων, καθώς και τις λανθασμένες νοοτροπίες που πρέπει να καταπολεμήσουμε με κάθε τρόπο για να προστατεύσουμε την θάλασσα και κάθε οργανισμό που ζεί μέσα σε αυτήν.


Διαβάστε περισσότερα..
Φωνή Βυθού 2012 - Εκστρατεία εθελοντικών υποβρυχίων δράσεων

H MKO ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ και το Τμήμα Περιβαλλοντικών Δράσεων ανακοινώνει την έναρξη της εκστρατείας εθελοντικών υποβρυχίων δράσεων «ΦΩΝΗ ΒΥΘΟΥ 2012», η οποία είναι η ανανέωση του «μνημονίου» των Υδροναυτών με τον βυθό της θάλασσας.
 


Διαβάστε περισσότερα..
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας - Απολογισμός του πρώτου χρόνου λειτουργίας

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ στα πλαίσια προγραμματισμένης επιμορφωτικής εκδήλωσης, πραγματοποίησε την παρουσίαση απολογισμού του έτους 2011, θέτοντας παράλληλα τους κύριους στόχους στους οποίους θα επικεντρωθούν οι νέες μας προσπάθειες. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της οργάνωσής μας.


Διαβάστε περισσότερα..
Ξεφυλλίζοντας την ιστορία της Ελληνικής Κατάδυσης

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ ανακοινώνει την δημιουργία του προγράμματος με τίτλο «Ξεφυλλίζοντας την ιστορία της Ελληνικής κατάδυσης» το οποίο έχει στόχο να αναδείξει την ιστορία, τα πρόσωπα, τους πρωτοπόρους και  τους φορείς που αποτέλεσαν σταθμό στην ιστορία της κατάδυσης στην χώρα μας.
Σκοπός μας είναι να κάνουμε ένα ταξίδι στον χρόνο και να γνωρίσουμε δια μέσω ανοικτών εκδηλώσεων, ραδιοφωνικών εκπομπών, οπτικοακουστικών παραγωγών και έντυπων ή ηλεκτρονικών εκδόσεων τα πρόσωπα που άφησαν το δικό τους στίγμα, από τα πρώτα χρόνια της Ελληνικής κατάδυσης μέχρι και σήμερα, αλλά και τους φορείς που συνέβαλλαν στην ανάπτυξη της.


Διαβάστε περισσότερα..
Παράδοση εξοπλισμού στην φοιτητική καταδυτική ομάδας Πανεπιστημίου Αιγαίου «Τρίτων»

Η ΜΚΟ Υδροναύτες, με στόχο την υποστήριξη  της φοιτητικής καταδυτικής ομάδας Πανεπιστημίου Αιγαίου «Τρίτων» , συγκέντρωσε και παρέδωσε σε εκπρόσωπο της ομάδας μεταχειρισμένο καταδυτικό εξοπλισμό που συγκεντρώθηκε απο τα μέλη της.

 

 


Διαβάστε περισσότερα..
Συνεργασία Υδροναυτών - ΣΥΔΕΣΥΣ

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε πως οι περιβαλλοντικές μας δράσεις πλέον θα υποστηρίζονται και από τον Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Χρησιμοποιημένων Συσσωρευτών (ΣΥΔΕΣΥΣ). Η συνεργασία αυτή ήρθε να ολοκληρώσει τον στόχο του Τμήματος Περιβαλλοντικών Δράσεων της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ, καθώς το πλέον επικίνδυνο και επιβαρυντικό για το περιβάλλον είδος ρύπου, οι συσσωρευτές ρεύματος, δεν θα καταλήγουν στη "χωματερή", ουσιαστικά μεταφέροντας το πρόβλημα από την θάλασσα στη ξηρά, αλλά εκεί που πραγματικά παύει να αποτελεί απειλή για το περιβάλλον, στα εργοστάσια ανακύκλωσης.


Διαβάστε περισσότερα..
prev [1] [2] [3] [4] [5] next
Items 8 - 14 of 30 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα