Ημέρα δράσεων και εθελοντισμού - 12.06.11

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τους εθελοντικούς καθαρισμούς βυθών που πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα σε τρεις περιοχές της χώρας μας, την Κυριακή 12 Ιουνίου 2011.
Οι εθελοντές της οργάνωσης που ταξίδεψαν στην πανέμορφη Σύρο, ολοκλήρωσαν τις δράσεις στις περιοχές «Γαλησσά» και «Φοίνικα», ενώ όσοι παρέμειναν στην Αττική δραστηριοποιήθηκαν στην περιοχή της Λαυρεωτικής και συγκεκριμένα στην παραλία «Πούντα Ζέζα».


Διαβάστε περισσότερα..
Δημιουργία Τμήματος Καταδυτικών Δραστηριοτήτων ΑΜΕΑ

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ ανακοινώνει τη δημιουργία του Τμήματος Καταδυτικών Δραστηριοτήτων ΑΜΕΑ.
To νέο μας τμήμα φιλοδοξεί να αποδείξει πως η αυτόνομη κατάδυση όχι μόνο απευθύνεται σε όλους, αλλά μπορεί να είναι μια δραστηριότητα ικανή να απελευθερώσει κάποιους συνανθρώπους μας από τους φυσικούς περιορισμούς που μπορεί να τους θέτει μια σωματική αναπηρία.


Διαβάστε περισσότερα..
Δελτίου τύπου εκδήλωσης: Γνωριμία με τους Υδροναύτες

Oλοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση «Γνωριμία με τους Υδροναύτες» που πραγματοποιήθηκε στο κινηματοθέατρο Γλυφάδας «Μελίνα Μερκούρη».
Στόχος της εκδήλωσης αυτής, όπως και το όνομα της αφήνει να εννοηθεί, ήταν το να δοθεί στην οργάνωση μας η δυνατότητα να γνωριστεί «δια ζώσης» με όλους όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητες της και δραστηριοποιούνται στον ίδιο χώρο με αυτή.


Διαβάστε περισσότερα..
"Μαζί για το λιμάνι μας" - Εθελοντική οικολογική δράση στο Λαύριο

Ο Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου Α.Ε., με τη συνεργασία του Δήμου Λαυρεωτικής, του  κέντρου καταδύσεων «PLANET BLUE» και της ΜΚΟ «ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ», διοργανώνουν εθελοντικό καθαρισμό βυθού και προβλητών στο Λιμάνι του Λαυρίου, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 και από ώρα 9.00π.μ.
Σας καλούμε λοιπόν να λάβετε κι εσείς μέρος στη προσπάθεια μας για μείωση των σκουπιδιών και για πιο καθαρά νερά, που έχουμε ξεκινήσει δυναμικά.


Διαβάστε περισσότερα..
Συγκέντρωση αιτήσεων και γνωριμία των μελών

Με στόχο τη συγκέντρωση των αιτήσεων εγγραφής και την ενημέρωση των ενδιαφερομένων υποψηφίων μελών μας, προγραμματίζουμε για την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου συγκέντρωση στο Cafe Ostria. Η παραλαβή των αιτήσεων και η ενημέρωση για τις δραστηριότητες μας θα πραγματοποιηθεί από τις 18.00 μέχρι και τις 19.30 ενώ στην συνέχεια η βραδιά θα έχει χαρακτήρα γνωριμίας μεταξύ των μελών μας.


Διαβάστε περισσότερα..
Δελτίο τύπου δράσης καθαρισμού στο Καλοπήγαδο Κερατέας 06.01.2011

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός βυθού στην περιοχή του Καλοπήγαδου Κερατέας στις 6 Ιανουαρίου 2010, ημέρα του καθαγιασμού των υδάτων, από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ» σε συνεργασία με το κτήμα "Απέραντο Γαλάζιο" και τους τοπικούς φορείς.


Διαβάστε περισσότερα..
Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας των Υδροναυτών

Οι "Υδροναύτες" έκοψαν την πρώτη τους πρωτοχρονιάτικη πίτα στις εγκαταστάσεις του κτήματος "Απέραντο Γαλάζιο", την ημέρα των Θεοφανίων, 06 Ιανουαρίου 2011.

Είναι σίγουρο πως κανένας μας δεν θα μπορούσε να φανταστεί ομορφότερο μέρος για αυτή την εκδήλωση.


Διαβάστε περισσότερα..
prev [1] [2] [3] [4] [5] next
Items 22 - 28 of 30 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα