Δημιουργούμε το πρώτο Ελληνικό Καταδυτικό Λεξικό

Το τμήμα της ΜΚΟ Υδροναύτες που δραστηριοποιείται σε θέματα καταδυτικής επιμόρφωσης, προτείνει στα μέλη των Υδροναυτών αλλά και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να συμμετάσχει, να δημιουργηθεί από κοινού ένα Ελληνικό καταδυτικό λεξικό, που θα μπορούσε να περιλαμβάνει όλους τους όρους που χρησιμοποιούν οι αυτοδύτες ή σχετίζονται με την κατάδυση και τον υδάτινο κόσμο. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να αποτελέσει ένα ωραίο βοήθημα για τους νέους αυτοδύτες ή όσους επιθυμούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την κατάδυση.


Διαβάστε περισσότερα..
Βράβευση της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ απο τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας - 24.11.2011

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ βραβεύθηκε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κο Κάρολο Παπούλια, στα πλαίσια του αθλοθετημένου διαγωνισμού «Νησίδες Ποιότητας». Πιστεύουμε πως η εξαιρετική αυτή διάκριση έχει ιδιαίτερη σημασία τόσο για την οργάνωσή μας, όσο και για την καταδυτική δραστηριότητα γενικότερα, καθώς επικεντρώνεται στην έμπρακτη ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά των αυτοδυτών, στις αξίες του εθελοντισμού, της συνεργασίας καθώς και της πίστης σε ένα κοινό όραμα, οι οποίες αποτελούν τη μοναδική κινητήρια δύναμη των Υδροναυτών.


Διαβάστε περισσότερα..
Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ στο 33ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ συμμετείχε στο 33ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, την έκθεση θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας.
Το περίπτερο της οργάνωσής μας δέχτηκε πολλούς επισκέπτες, των οποίων τα σχόλια μας δίνουν την ώθηση για την πραγματοποίηση ακόμα περισσότερων και δυναμικότερων δράσεων. Νιώσαμε εξαιρετικά υπερήφανοι διαπιστώνοντας πως πολύς κόσμος που δεν έχει άμεση σχέση με την αυτόνομη κατάδυση γνώριζε καλά τις δραστηριότητες μας και εξέφρασε την διάθεση να τις υποστηρίξει συμμετέχοντας σε αυτές.

 


Διαβάστε περισσότερα..
Οι Υδροναύτες στο Wonder Festival - 02.10.2011

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ συμμετείχε στο Wonder Festival το οποίο πραγματοποιήθηκε  στις 2 Οκτωβρίου 2011, στην τεχνόπολη, του Δήμου Αθηναίων (Γκάζι). Το φεστιβάλ αυτό ήταν αφιερωμένο στις δράσεις εθελοντικών ομάδων και Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων, οι οποίες προσφέρουν έργο σε όλα τα επίπεδα.
Στην εξαιρετικά επιτυχημένη αυτή διοργάνωση, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το έργο και τις δραστηριότητές μας σε πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών καθώς και να γνωριστούμε με εθελοντικές ομάδες και φορείς με τους οποίους δημιουργήθηκαν ιδιαίτερα ισχυρές βάσεις για μελλοντικές συνεργασίες και κοινές δράσεις.


Διαβάστε περισσότερα..
Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ μέλος του οργανισμού Disabled Divers International

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ είναι πλέον επίσημο μέλος του οργανισμού DDI (Disabled Divers International). Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Τμήματος Καταδύσεων ΑΜΕΑ, αλλά και στο γενικότερο όραμα της οργάνωσής μας για προώθηση της ασφαλούς αυτόνομης κατάδυσης, ξεκινούμε μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία και ελπίζουμε να αποδείξουμε με τον καλύτερο τρόπο πως η κατάδυση όχι μόνο απευθύνεται σε όλους, αλλά μπορεί να προσφέρει απίστευτες συγκινήσεις και πραγματική ψυχαγωγία, απελευθερώνοντας μας από κάθε περιορισμό.

 


Διαβάστε περισσότερα..
Ίδρυση παραρτήματος "ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ"

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ ανακοινώνει την ίδρυση του πρώτου παραρτήματος της οργάνωσης με την επωνυμία «ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ», το οποίο θα δραστηριοποιείται στην Κρήτη και θα έχει έδρα το Ρέθυμνο.


Διαβάστε περισσότερα..
Καταδυτικός Αύγουστος 2011

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ ανακοινώνει το πρόγραμμα «Καταδυτικός Αύγουστος 2011» το οποίο θα περιλαμβάνει μια σειρά καταδυτικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων για όλο τον μήνα Αύγουστο, ο οποίος παραδοσιακά θεωρείται μήνας «διακοπών».
Εκτιμώντας πως μεγάλος αριθμός αυτοδυτών δεν θα έχει την δυνατότητα πολυήμερων διακοπών σε κάποιον καταδυτικό προορισμό και απευθυνόμενοι σε αυτούς ακριβώς τους αυτοδύτες, θα προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε εκ νέου την «καταδυτική» Αττική και τους κοντινούς σε αυτή προορισμούς και παράλληλα φιλοδοξούμε να διοργανώσουμε δραστηριότητες με καταδυτικό ενδιαφέρον όπως σεμινάρια, προβολές ταινιών και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.


Διαβάστε περισσότερα..
prev [1] [2] [3] [4] [5] next
Items 15 - 21 of 30 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα