Δελτίου τύπου εκδήλωσης: Γνωριμία με τους Υδροναύτες

Oλοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση «Γνωριμία με τους Υδροναύτες» που πραγματοποιήθηκε στο κινηματοθέατρο Γλυφάδας «Μελίνα Μερκούρη».
Στόχος της εκδήλωσης αυτής, όπως και το όνομα της αφήνει να εννοηθεί, ήταν το να δοθεί στην οργάνωση μας η δυνατότητα να γνωριστεί «δια ζώσης» με όλους όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητες της και δραστηριοποιούνται στον ίδιο χώρο με αυτή.


Διαβάστε περισσότερα..
Τεχνική Κατάδυση - Εγχειρίδιο Εξοπλισμού

Το πρώτο εγχειρίδιο εξοπλισμού τεχνικής κατάδυσης στην Ελληνική Γλώσσα.
 

 


Διαβάστε περισσότερα..
Jacket Υδροναύτες

Αμάνικο πολυεστερικό τζάκετ με κεντημένο λογότυπο στην μπροστινή πλευρά.

 

 


Διαβάστε περισσότερα..
Παρουσίαση στην εκπομπή "Πρωινή ενημέρωση" της ΝΕΤ - 11.02.2011

Παρουσίαση της δράσης "Μαζί για το λιμάνι μας" που πραγματοποίησαν οι Υδρονάυτες στις 06.02.2011 σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου, τον Δήμο Λαυρεωτικής και το καταδυτικό κέντρο Planet Blue στην εκπομπή "Πρωινή ενημέρωση" της ΝΕΤ.

 


Διαβάστε περισσότερα..
Παρουσίαση στην εφημερίδα FAQ 10.02.2011

H εφημερίδα FAQ (Frequently Asked Questions), η οποία κυκλοφορεί δωρεάν κάθε εβδομάδα, παρουσίασε στο τεύχος της 10ης Φεβρουαρίου 2011 ενα δισέλιδο αφιέρωμα στην Μη Κυβερνητική Οργάνωση "Υδροναύτες" και την τελευταία της δράση, αυτή της διοργάνωσης "Μαζί για το Λιμάνι μας".


Διαβάστε περισσότερα..
"Μαζί για το λιμάνι μας" - Εθελοντική οικολογική δράση στο Λαύριο

Ο Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου Α.Ε., με τη συνεργασία του Δήμου Λαυρεωτικής, του  κέντρου καταδύσεων «PLANET BLUE» και της ΜΚΟ «ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ», διοργανώνουν εθελοντικό καθαρισμό βυθού και προβλητών στο Λιμάνι του Λαυρίου, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 και από ώρα 9.00π.μ.
Σας καλούμε λοιπόν να λάβετε κι εσείς μέρος στη προσπάθεια μας για μείωση των σκουπιδιών και για πιο καθαρά νερά, που έχουμε ξεκινήσει δυναμικά.


Διαβάστε περισσότερα..
Συγκέντρωση αιτήσεων και γνωριμία των μελών

Με στόχο τη συγκέντρωση των αιτήσεων εγγραφής και την ενημέρωση των ενδιαφερομένων υποψηφίων μελών μας, προγραμματίζουμε για την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου συγκέντρωση στο Cafe Ostria. Η παραλαβή των αιτήσεων και η ενημέρωση για τις δραστηριότητες μας θα πραγματοποιηθεί από τις 18.00 μέχρι και τις 19.30 ενώ στην συνέχεια η βραδιά θα έχει χαρακτήρα γνωριμίας μεταξύ των μελών μας.


Διαβάστε περισσότερα..
prev [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] next
Items 92 - 98 of 110 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα