Οι Υδροναύτες στο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV" - 26.07.13

Αφιέρωμα του δελτίου ειδήσεων του καναλιού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην οργάνωσή μας και τις δραστηριότητές της.

 


Διαβάστε περισσότερα..
ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ - Φωνή Βυθού

Ένα βίντεο αφιέρωμα στα τρία χρόνια περιβαλλοντικών δράσεων μέσω της εκστρατείας "Φωνή Βυθού". Στιγμές που λένε πολλά για όλους όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή που απέδειξε τις προθέσεις μας και ανέδειξε την οργάνωσή και το έργο μας.


Διαβάστε περισσότερα..
Ποιοί είμαστε

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Υδροναύτες, ιδρύθηκε το 2010 από μια ομάδα ανθρώπων που επί σειρά ετών πραγματοποιούσε έναν μεγάλο αριθμό περιβαλλοντικών δράσεων σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια που προκάλεσαν ιδιαίτερα μεγάλη αίσθηση καθώς αυτές επικεντρώνονται στον βυθό των θαλασσών και λιμνών. Η ιδιαιτερότητα των δράσεων αυτών έχει αναδείξει τους «Υδροναύτες» στην συνείδηση του κόσμου ως «φρουρούς» των βυθών της Ελλάδας.


Διαβάστε περισσότερα..
Υποστηρίξτε τις προσπάθειες μας

Όλες μας οι δράσεις πραγματοποιούνται με δικά μας μέσα και έξοδα. Δεν λαμβάνουμε κανενός είδους επιδότηση ή επιχορήγηση απο κανένα ιδιωτικό ή δημόσιο φορέα και ώς εκ τούτου η απόλυτη διαφάνεια είναι δεδομένη.
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να μας στηρίξει, με οποιονδήποτε τρόπο και αν επιθυμεί να το κάνει, είναι πραγματικά ένας πολύτιμος σύμμαχος στις προσπάθειες μας και κάθε προσφορά είναι ένα πολύτιμο βοήθημα στην επίτευξη των στόχων μας.


Διαβάστε περισσότερα..
Οι Υδροναύτες στην κλήρωση του Lotto 5.06.13

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ, προσκλήθηκε και την φετινή χρονιά απο τον ΟΠΑΠ να ξεκινήσει την διαδικασία της κλήρωσης του Lotto, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013, παγκόσμια ημέρα του περιβάλλοντος.
Η οικοδέσποινα της εκπομπής κα Βάσια Δημητρού παρουσίασε την οργάνωσή μας και συζήτησε για τις δραστηριότητες της με τον Πρόεδρο του ΔΣ των Υδροναυτών  Κο  Παναγιώτη Τασιαδάμη.


Διαβάστε περισσότερα..
Εκδήλωση Medsos: 18 Χρόνια ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ - Παίρνουμε μέρος στη Λύση για ένα Περιβάλλον χωρίς Απορρίμματα"

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ συμμετείχε στην ανοικτή εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS με τίτλο "18 Χρόνια ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ - Παίρνουμε μέρος στη Λύση για ένα Περιβάλλον χωρίς Απορρίμματα" την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων ΙANOS, Σταδίου 24.
Η εκδήλωση σηματοδότησε την έναρξη της φετινής εκστρατείας  του Δικτύου Μεσόγειος SOS και επικεντρώθηκε στην ανακοίνωση των συγκεντρωτικών αποτελεσμάτων που προέκυψαν από την επεξεργασία των Φύλλων Καταγραφής Απορριμμάτων και Παρατήρησης Φυσικών Περιοχών, με την επιστημονική αρωγή του Εργαστηρίου Θαλάσσιας Γεωλογίας και Φυσικής Ωκεανογραφίας του Πανεπιστημίου Πατρών, τα οποία συμπλήρωσαν οι εθελοντές κατά το διάστημα 2006-2012.


Διαβάστε περισσότερα..
Υδροναύτες στα θρανία - Επίσκεψη στο Λύκειο Ανδραβίδας

Το Παράρτημα Ηλείας της ΜΚΟ "Υδροναύτες" συνέχισε τη δράση "Υδροναύτες στα θρανία" με μια εκπαιδευτική επίσκεψη στο Λύκειο Ανδραβίδας την Παρασκευή 12 Απριλίου. Η δράση ξεκίνησε πριν λίγους μήνες από τα σχολεία του Πύργου και ο στόχος της οργάνωσης είναι να ταξιδέψει σε όσο το δυνατόν περισσότερα σχολεία του νομού.


Διαβάστε περισσότερα..
prev [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] next
Items 8 - 14 of 110 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα