Τμήμα οικολογικών δράσεων - Βιντεοπαρουσίαση

Παρουσίαση του τμήματος οικολογικών δράσεων της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ, το οποίο είναι αφιερωμένο στον σχεδιασμό εκδηλώσεων, που έχουν ως στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, την ανάδειξη των προβλημάτων που εντοπίζονται σε αυτό αλλά και την γενικότερη ευαισθητοποίηση σχετικά με την οικολογία, μέσω του εθελοντισμού και της προσφοράς. Δείτε εικόνες απο τις δράσεις που κατα καιρούς έχουμε πραγματοποιήσει και μάθετε περισσότερα για το όραμα της οργάνωσής μας.


Διαβάστε περισσότερα..
Τμήμα δραστηριοτήτων ΑΜΕΑ - Βιντεοπαρουσίαση

To τμήμα Καταδυτικών Δραστηριοτήτων ΑΜΕΑ φιλοδοξεί να αποδείξει πως η αυτόνομη κατάδυση όχι μόνο απευθύνεται σε όλους, αλλά μπορεί να είναι μια δραστηριότητα ικανή να απελευθερώσει κάποιους συνανθρώπους μας από τους φυσικούς περιορισμούς που μπορεί να τους θέτει μια σωματική αναπηρία. Δείτε το βίντεο παρουσίασης του τμήματος.


Διαβάστε περισσότερα..
Oι Υδροναύτες παρουσιάζονται στην εκπομπή «Έχει γούστο» της ΝΕΤ

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, οι Υδροναύτες ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Έχει γούστο» της ΝΕΤ, στην οποία παρουσίασαν τις δραστηριότητες της οργάνωσής μας.


Διαβάστε περισσότερα..
Οι Υδροναύτες στο Wonder Festival - 02.10.2011

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ συμμετείχε στο Wonder Festival το οποίο πραγματοποιήθηκε  στις 2 Οκτωβρίου 2011, στην τεχνόπολη, του Δήμου Αθηναίων (Γκάζι). Το φεστιβάλ αυτό ήταν αφιερωμένο στις δράσεις εθελοντικών ομάδων και Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων, οι οποίες προσφέρουν έργο σε όλα τα επίπεδα.
Στην εξαιρετικά επιτυχημένη αυτή διοργάνωση, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το έργο και τις δραστηριότητές μας σε πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών καθώς και να γνωριστούμε με εθελοντικές ομάδες και φορείς με τους οποίους δημιουργήθηκαν ιδιαίτερα ισχυρές βάσεις για μελλοντικές συνεργασίες και κοινές δράσεις.


Διαβάστε περισσότερα..
Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ μέλος του οργανισμού Disabled Divers International

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ είναι πλέον επίσημο μέλος του οργανισμού DDI (Disabled Divers International). Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Τμήματος Καταδύσεων ΑΜΕΑ, αλλά και στο γενικότερο όραμα της οργάνωσής μας για προώθηση της ασφαλούς αυτόνομης κατάδυσης, ξεκινούμε μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία και ελπίζουμε να αποδείξουμε με τον καλύτερο τρόπο πως η κατάδυση όχι μόνο απευθύνεται σε όλους, αλλά μπορεί να προσφέρει απίστευτες συγκινήσεις και πραγματική ψυχαγωγία, απελευθερώνοντας μας από κάθε περιορισμό.

 


Διαβάστε περισσότερα..
Ίδρυση παραρτήματος "ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ"

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ ανακοινώνει την ίδρυση του πρώτου παραρτήματος της οργάνωσης με την επωνυμία «ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ», το οποίο θα δραστηριοποιείται στην Κρήτη και θα έχει έδρα το Ρέθυμνο.


Διαβάστε περισσότερα..
Καταδυτικός Αύγουστος 2011

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ ανακοινώνει το πρόγραμμα «Καταδυτικός Αύγουστος 2011» το οποίο θα περιλαμβάνει μια σειρά καταδυτικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων για όλο τον μήνα Αύγουστο, ο οποίος παραδοσιακά θεωρείται μήνας «διακοπών».
Εκτιμώντας πως μεγάλος αριθμός αυτοδυτών δεν θα έχει την δυνατότητα πολυήμερων διακοπών σε κάποιον καταδυτικό προορισμό και απευθυνόμενοι σε αυτούς ακριβώς τους αυτοδύτες, θα προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε εκ νέου την «καταδυτική» Αττική και τους κοντινούς σε αυτή προορισμούς και παράλληλα φιλοδοξούμε να διοργανώσουμε δραστηριότητες με καταδυτικό ενδιαφέρον όπως σεμινάρια, προβολές ταινιών και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.


Διαβάστε περισσότερα..
prev [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] next
Items 64 - 70 of 110 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα