Παράδοση εξοπλισμού στην φοιτητική καταδυτική ομάδας Πανεπιστημίου Αιγαίου «Τρίτων»

Η ΜΚΟ Υδροναύτες, με στόχο την υποστήριξη  της φοιτητικής καταδυτικής ομάδας Πανεπιστημίου Αιγαίου «Τρίτων» , συγκέντρωσε και παρέδωσε σε εκπρόσωπο της ομάδας μεταχειρισμένο καταδυτικό εξοπλισμό που συγκεντρώθηκε απο τα μέλη της.

 

 


Διαβάστε περισσότερα..
Συνεργασία Υδροναυτών - ΣΥΔΕΣΥΣ

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε πως οι περιβαλλοντικές μας δράσεις πλέον θα υποστηρίζονται και από τον Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Χρησιμοποιημένων Συσσωρευτών (ΣΥΔΕΣΥΣ). Η συνεργασία αυτή ήρθε να ολοκληρώσει τον στόχο του Τμήματος Περιβαλλοντικών Δράσεων της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ, καθώς το πλέον επικίνδυνο και επιβαρυντικό για το περιβάλλον είδος ρύπου, οι συσσωρευτές ρεύματος, δεν θα καταλήγουν στη "χωματερή", ουσιαστικά μεταφέροντας το πρόβλημα από την θάλασσα στη ξηρά, αλλά εκεί που πραγματικά παύει να αποτελεί απειλή για το περιβάλλον, στα εργοστάσια ανακύκλωσης.


Διαβάστε περισσότερα..
Δημιουργούμε το πρώτο Ελληνικό Καταδυτικό Λεξικό

Το τμήμα της ΜΚΟ Υδροναύτες που δραστηριοποιείται σε θέματα καταδυτικής επιμόρφωσης, προτείνει στα μέλη των Υδροναυτών αλλά και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να συμμετάσχει, να δημιουργηθεί από κοινού ένα Ελληνικό καταδυτικό λεξικό, που θα μπορούσε να περιλαμβάνει όλους τους όρους που χρησιμοποιούν οι αυτοδύτες ή σχετίζονται με την κατάδυση και τον υδάτινο κόσμο. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να αποτελέσει ένα ωραίο βοήθημα για τους νέους αυτοδύτες ή όσους επιθυμούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την κατάδυση.


Διαβάστε περισσότερα..
Οι Υδροναύτες στο δεύτερο πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας - 01.01.2012

Το δεύτερο πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και η εκπομπή των κυρίων Γιάννη Δάρρα και Γιώργου Λοβέρδου παρουσίασε στις 01.01.2012 την οργάνωση μας και μας δόθηκε η ευκαιρία να αναφερθούμε στην διοργάνωση υποβρυχίου καθαρισμού στην Γλυφάδα την ημέρα του εορτασμού των Θεοφανείων 2012.


Διαβάστε περισσότερα..
Βράβευση της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας - Βίντεο εκδήλωσης

Η τελετή βράβευσης των νικητών του θεσμοθετημένου διαγωνισμού "Νησίδες Ποιότητας 2011" την 24η Νοεμβρίου 2011, στην οποία η οργάνωσή μας διακρίθηκε και βραβεύτηκε απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κο Κάρολο Παπούλια. Στο βίντεο εμφανίζονται ο Κος Θεόδωρος Παπαλεξόπουλος, Πρόεδρος Κίνησης Πολιτών για μια Ανοικτή Κοινωνία ο οποίος προλογίζει την τελετή βράβευσης, ο Πρόεδρος της Ελλανόδικης επιτροπής, καθηγητής Κος Στέφανος Γερουλάνος που ανέλαβε την παρουσίαση της οργάνωσής μας και ο Πρόεδρος της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ, κος Παναγιώτης Τασιαδάμης που παρέλαβε και την τιμητική διάκριση απο τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.


Διαβάστε περισσότερα..
Βράβευση της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ απο τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας - 24.11.2011

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ βραβεύθηκε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κο Κάρολο Παπούλια, στα πλαίσια του αθλοθετημένου διαγωνισμού «Νησίδες Ποιότητας». Πιστεύουμε πως η εξαιρετική αυτή διάκριση έχει ιδιαίτερη σημασία τόσο για την οργάνωσή μας, όσο και για την καταδυτική δραστηριότητα γενικότερα, καθώς επικεντρώνεται στην έμπρακτη ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά των αυτοδυτών, στις αξίες του εθελοντισμού, της συνεργασίας καθώς και της πίστης σε ένα κοινό όραμα, οι οποίες αποτελούν τη μοναδική κινητήρια δύναμη των Υδροναυτών.


Διαβάστε περισσότερα..
Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ στο 33ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ συμμετείχε στο 33ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, την έκθεση θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας.
Το περίπτερο της οργάνωσής μας δέχτηκε πολλούς επισκέπτες, των οποίων τα σχόλια μας δίνουν την ώθηση για την πραγματοποίηση ακόμα περισσότερων και δυναμικότερων δράσεων. Νιώσαμε εξαιρετικά υπερήφανοι διαπιστώνοντας πως πολύς κόσμος που δεν έχει άμεση σχέση με την αυτόνομη κατάδυση γνώριζε καλά τις δραστηριότητες μας και εξέφρασε την διάθεση να τις υποστηρίξει συμμετέχοντας σε αυτές.

 


Διαβάστε περισσότερα..
prev [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] next
Items 57 - 63 of 110 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα