Ανασκόπηση δραστηριοτήτων 2011 - Βιντεοπαρουσίαση

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2012 στο κλειστό κινηματοθέατρο Γλυφάδας, παρουσίασε στα μέλη και τους φίλους της τον απολογισμό δραστηριοτήτων του πρώτου έτους λειτουργίας της παράλληλα με το πλάνο και τις κατευθύνσεις που θα επικεντρωθούν οι προσπάθειες της για το έτος 2012. Την παρουσίαση επιμελήθηκε ο προεδρος του Δ.Σ. Κος Παναγιώτης Τασιαδάμης και μπορείτε να δείτε τα βασικά σημεία της παρουσίασης στο παρακάτω βίντεο.


Διαβάστε περισσότερα..
Υδροβιότητα - Πρόγραμμα καταδυτικής επιμόρφωσης

 

Το παράρτημα Νομού Ηλείας της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ, ανακοινώνει την έναρξη του διαρκούς προγράμματος καταδυτικής επιμόρφωσης "Υδροβιότητα".
Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δυο σκέλη. Στο πρώτο σκέλος ο στόχος του παραρτήματος  είναι να δραστηριοποιήσει ή να επαναδραστηριοποιήσει πιστοποιημένους δύτες που υπάρχουν στον νομό και είναι ανενεργοί ή ελάχιστα ενεργοί για διάφορους λόγους, κυρίως λόγω της μη ύπαρξης ενός οργανωμένου προγράμματος καταδύσεων.
Το δεύτερο και σημαντικότερο σκέλος έχει να κάνει με την συνεχή επιμόρφωση των δυτών.


Διαβάστε περισσότερα..
Ίδρυση παραρτήματος "ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ ΗΛΕΙΑΣ"

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ ανακοινώνει την ίδρυση του δεύτερου παραρτήματος της οργάνωσης με την επωνυμία «ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ ΗΛΕΙΑΣ», το οποίο θα δραστηριοποιείται στον Νομό Ηλείας.
Οι «Υδροναύτες Ηλείας» φιλοδοξούν να αποτελέσουν έναν ακόμη συνδετικό κρίκο μεταξύ των αυτοδυτών της ευρύτερης περιφέρειας του Νομού Ηλείας, αλλά και να συνεργαστούν με τοπικούς φορείς και ενώσεις για την διοργάνωση εκδηλώσεων καταδυτικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, καθώς και τη γενικότερη προώθηση των καταδυτικών δραστηριοτήτων σύμφωνα με το όραμα της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ.


Διαβάστε περισσότερα..
Συνοπτική παρουσίαση της οργάνωσής μας

Δείτε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της οργάνωσής μας, η οποία παρουσιάζει το σύνολο σχεδόν των δραστηριοτήτων των Υδροναυτών.

 


Διαβάστε περισσότερα..
Φωνή Βυθού 2012 - Εκστρατεία εθελοντικών υποβρυχίων δράσεων

H MKO ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ και το Τμήμα Περιβαλλοντικών Δράσεων ανακοινώνει την έναρξη της εκστρατείας εθελοντικών υποβρυχίων δράσεων «ΦΩΝΗ ΒΥΘΟΥ 2012», η οποία είναι η ανανέωση του «μνημονίου» των Υδροναυτών με τον βυθό της θάλασσας.
 


Διαβάστε περισσότερα..
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας - Απολογισμός του πρώτου χρόνου λειτουργίας

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ στα πλαίσια προγραμματισμένης επιμορφωτικής εκδήλωσης, πραγματοποίησε την παρουσίαση απολογισμού του έτους 2011, θέτοντας παράλληλα τους κύριους στόχους στους οποίους θα επικεντρωθούν οι νέες μας προσπάθειες. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της οργάνωσής μας.


Διαβάστε περισσότερα..
Ξεφυλλίζοντας την ιστορία της Ελληνικής Κατάδυσης

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ ανακοινώνει την δημιουργία του προγράμματος με τίτλο «Ξεφυλλίζοντας την ιστορία της Ελληνικής κατάδυσης» το οποίο έχει στόχο να αναδείξει την ιστορία, τα πρόσωπα, τους πρωτοπόρους και  τους φορείς που αποτέλεσαν σταθμό στην ιστορία της κατάδυσης στην χώρα μας.
Σκοπός μας είναι να κάνουμε ένα ταξίδι στον χρόνο και να γνωρίσουμε δια μέσω ανοικτών εκδηλώσεων, ραδιοφωνικών εκπομπών, οπτικοακουστικών παραγωγών και έντυπων ή ηλεκτρονικών εκδόσεων τα πρόσωπα που άφησαν το δικό τους στίγμα, από τα πρώτα χρόνια της Ελληνικής κατάδυσης μέχρι και σήμερα, αλλά και τους φορείς που συνέβαλλαν στην ανάπτυξη της.


Διαβάστε περισσότερα..
prev [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] next
Items 50 - 56 of 110 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα