Αφίσα "Η θάλασσα που ξέρουμε και η θάλασσα που ονειρευόμαστε"

Όλοι μας ξέρουμε την θάλασσα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο βυθός. Τα συναντάμε σε κάθε μας δραστηριότητα και λίγο ως πολύ τα έχουμε συνηθίσει. Είναι όμως αυτή η θάλασσα που ονειρευόμαστε; Μήπως πρέπει να κάνουμε την επιλογή μας και να αναλάβουμε την ευθύνη;

 


Διαβάστε περισσότερα..
Αφίσα " Αυτά τα είδη δεν ανήκουν στις θάλασσες μας"

Η  αδιαφορία και η αχαριστία προς τον υδάτινο κόσμο, επιχειρεί να επιβάλει μια "νέα" βιοποικιλότητα στις Ελληνικές θάλασες..  Θα αφήσουμε τα νέα αυτά "είδη" κυκλοφορήσουν ανάμεσα μας;

 


Διαβάστε περισσότερα..
Οι Υδροναύτες συναντιούνται στο Cafe Restaurant OBI, Πέμπτη 1η Μαρτίου 2012

Ακόμα και με το κέντρο της Αθήνας να είναι "αποκλεισμένο" λόγω της 24ωρης απεργίας των μέσων μαζικής μεταφοράς την Πέμπτη, 1η Μαρτίου 2012, η συγκέντρωση των μελών και φίλων της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή. Είχαμε την δυνατότητα να γνωριστούμε από κοντά με νέα μέλη της οργάνωσής μας και να ανταλλάξουμε ιδιαίτερα εποικοδομητικές απόψεις σχετικά με μελλοντικές δράσεις και νέους τομείς δραστηριοποίησης των Υδροναυτών, μέσα σε ένα ιδαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα, γεμάτο απο θετική διάθεση και χαμόγελο.


Διαβάστε περισσότερα..
Διήμερο καταδυτικών δραστηριοτήτων προγράμματος Υδροβιότητα 11-12/3/12

To παράρτημα Νομού Ηλείας της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ, σε συνεργασία με το τμήμα καταδυτικής επιμόρφωσης της οργάνωσής μας, στα πλαίσια του προγράμματος «Υδροβιότητα» πραγματοποίησαν διήμερο καταδυτικών δραστηριοτήτων στον Πύργο Ηλείας, στις 11 και 12 Μαρτίου 2012.

Η πρώτη επίσημη διοργάνωση του παραρτήματος Ηλείας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή τόσο των μελών του παραρτήματος όσο και αυτοδυτών που θέλησαν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή σε δραστηριότητες αυτού του είδους.
Σκοπός του προγράμματος «Υδροβιότητα» είναι η ανάπτυξη των θεωρητικών γνώσεων αλλά και εντατική εξάσκηση των καταδυτικών δεξιοτήτων που συμβάλλουν στην προώθηση των πρακτικών ασφαλούς κατάδυσης.


Διαβάστε περισσότερα..
Οι Υδροναύτες Ηλείας στην εφημερίδα Πατρίς - 10.3.2012

Παρουσίαση του προγράμματος "Υδροβιότητα" του παραρτήματος Ηλείας, στην εφημερίδα "Πατρίς", στις 10.3.2012.


Διαβάστε περισσότερα..
Παρουσίαση στην περιβαλλοντική ομάδα του 2ου Λυκείου Βριλησσίων

Η ΜΚΟ Υδροναύτες την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012, ανταποκρινόμενη σε σχετική πρόσκληση, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την περιβαλλοντική ομάδα του 2ου Λυκείου Βριλησσίων, και να παρουσιάσει στα 40 παιδιά που συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητές της, τόσο τις δραστηριότητες των Υδροναυτών, όσο και τα ζητήματα που αναδεικνύουν την επιτακτικότητα της ανάγκης προστασίας των υδάτινων οικοσυστημάτων, καθώς και τις λανθασμένες νοοτροπίες που πρέπει να καταπολεμήσουμε με κάθε τρόπο για να προστατεύσουμε την θάλασσα και κάθε οργανισμό που ζεί μέσα σε αυτήν.


Διαβάστε περισσότερα..
Οι Υδροναύτες στην εκπομπή "Μπες στο κλίμα"

Η οργάνωσή μας παρουσιάστηκει στην εκπομπή "Μπες στο κλίμα" της τηλεορασης του ΣΚΑΙ στις 18 Φεβρουαρίου 2012. Αναφέρουμε στοιχεία για την οργάνωση και τις προσπάθειες μας, ενώ παρουσιάζονται βίντεο και φωτογραφίες απο τις δράσεις μας.


Διαβάστε περισσότερα..
prev [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] next
Items 43 - 49 of 110 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα