Ενημέρωση μαθητών του 3ου Γυμνασίου Πύργου - 6.04.12

To Παράρτημα Νομού Ηλείας της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ, στα πλαίσια της περιβαλλοντικής ενημέρωσης που πραγματοποιεί η οργάνωση σε σχολεία, ενημερώσαν την Παρασκευή 6/4/2012 τα παιδιά του 3ου Γυμνασίου Πύργου για τις δράσεις των υδροναυτών, μετά την ευγενική πρόσκληση της Γυμνασιάρχη Βασιλικής Καραντζά και της εκπαιδευτικού Νίκης Κεφαλούρου υπεύθυνης για την οργάνωση της δράσης.

 


Διαβάστε περισσότερα..
Οι Υδροναύτες συναντιούνται στο Cafe Restaurant OBI, Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Για να γνωριστούμε καλύτερα με τα μέλη και τους φίλους της οργάνωσής μας, πραγματοποιήσαμε την Τετάρτη 14  Μαρτίου συγκέντρωση στο Cafe - Restaurant ΟΒΙ.
Η συγκέντρωσή  μας, ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη προσέλευση και ακόμα περισσότερο κέφι. Είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε νέους φίλους και φίλες καθώς και να ανταλλάξουμε ιδιαίτερα όμορφες ιδέες για νέες δράσεις και δραστηριότητες.


Διαβάστε περισσότερα..
Παρουσίαση της οργάνωσής μας

Κατεβάστε στον υπολογιστή σας μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της οργάνωσής μας που περιέχει τα σημαντικότερα στοιχεία για τις δραστηριότητές της.


Διαβάστε περισσότερα..
Καθαρίζουμε το βυθό, μαθαίνουμε για το βυθό - Βιντεοπαρουσίαση

Η βιντεοπαρουσίαση της εκδήλωσης "Καθαρίζουμε το βυθό, μαθαίνουμε για το βυθό" που διοργανώθηκε απο την ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ στις 18.03.2012 στην περιοχή της παραλίας Γλυφάδας. Την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά της ομάδας περιβαλλοντικής εκπαίδευσης του 2ου Λυκείου Βριλησσίων που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έκαναν την εκδήλωση μας μια πραγματική γιορτή εθελοντισμού και θετικής ενέργειας.

 


Διαβάστε περισσότερα..
Οι Υδροναύτες στην εκπομπή "Reservoir" του Δεύτερου προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας 18.03.12

Η εκπομπή Reservoir του Κου Γιάννη Δάρρα, την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012, φιλοξένησε στον Ραδιοφωνικό "αέρα" του δεύτερου προγράμματος (103,7 FM) τους Υδροναύτες. Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε απο το "πεδίο" της δράσης μας "Γνωρίζουμε το βυθό, μαθαίνουμε για το βυθό" στην Γλυφάδα και προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε στον "αέρα" το κλίμα της διοργάνωσης η οποία ήταν γεμάτη με την θετική ενέργεια των παιδιών απο το δεύτερο λύκειο Βριλησσίων που δραστηριοποιήθηκαν μαζί μας.


Διαβάστε περισσότερα..
Οι Υδροναύτες στην εκπομπή "Οικοσυνείδηση" του σταθμού ΝΕΤ 105,8 στις 18.03.12

Η εκπομπή "Οικοσυνείδηση" της Κας Χρύσας Παπασταύρου, την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012, φιλοξένησε στον Ραδιοφωνικό "αέρα" της ΝΕΤ (105,8 FM) τους Υδροναύτες. Είχαμε ευκαιρία να μιλήσουμε για τα αποτελέσματα της δράσης μας "Γνωρίζουμε το βυθό, μαθαίνουμε για το βυθό" που πραγματοποιήθηκε  νωρίτερα στην Γλυφάδα, καθώς και να αναφέρουμε τους στόχους των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με σχολεία και μικρά παιδιά. Ακούστε την συνέντευξη, βλέπωντας παράλληλα βίντεο απο την κοινή δράση των Υδροναυτών με το 2ο Λύκειο Βριλησσίων.


Διαβάστε περισσότερα..
Αφίσα με χρόνους ζωής κοινών αποριμμάτων

Για να ρίξουμε ένα σκουπίδι μέσα στην θάλασσα, χρειάζεται μόλις ένα δευτερόλεπτο.. Έχουμε αναρωτηθεί όμως πόσος χρόνος χρειάζεται για να πάψει το αντικείμενο αυτό να είναι απειλή για το περιβάλλον και για την ίδια μας την υγεία;
Ας δούμε την αφίσα και την επόμενη φορά..ας το ξανασκεφτούμε..

 


Διαβάστε περισσότερα..
prev [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] next
Items 36 - 42 of 110 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα