Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ ανακοινώνει τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της, κατόπιν των αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν απο την Γενική Συνέλευση των εταίρων και της συγκρότησης σε σώμα του νέου Δ.Σ.


Διαβάστε περισσότερα..
Γενική συνέλευση μελών και αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ

Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ και σύμφωνα με το καταστατικό της οργάνωσης, ανακοινώνουμε στα μέλη μας πως θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013. Για τον σκοπό αυτό ενημερώνουμε τα μέλη της οργάνωσης πως πρόκειται να πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση μελών την Παρασκευή 5 Απριλίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα του ΚΑΠH Γλυφάδας.


Διαβάστε περισσότερα..
O κύκλος του πλαστικού

Πολλές φορές θεωρούμε πως την ευθύνη για τα περιβαλλοντικά προβλήματα την έχουν αποκλειστικά οι ρυπογόνες βιομηχανίες. Τα πράγματα σίγουρα δεν είναι έτσι όμως. Εξίσου μεγάλη ευθύνη φέρουμε και οι ίδιοι με την αλόγιστη χρήση των πλαστικών και την έλλειψη οικολογικής συνείδησης. Στο συγκεκριμένο άρθρο μπορούμε να δούμε τον κύκλο που κάνουν τα πιο συνηθισμένα είδη πλαστικών που χρησιμοποιούμε καθημερινά, όπως τα μπουκάλια και οι τσάντες.
Ενας κύκλος που ξεκινάει απο εμάς και καταλήγει πάλι σε εμάς


Διαβάστε περισσότερα..
Εγχειρίδιο καθαρισμού βυθών - ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ

Σκοπός του παρόντος εγχειριδίου είναι αποκλειστικά η πληροφόρηση των ενασχολούμενων με τους εθελοντικούς υποβρύχιους καθαρισμούς, που πραγματοποιούνται στα πλαίσια ψυχαγωγικών καταδύσεων. Oι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό προέρχονται από παρατηρήσεις και συμπεράσματα, τα οποία προέκυψαν από τον μεγάλο αριθμό δράσεων και διοργανώσεων που ανέλαβε ή συμμετείχε η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ.


Διαβάστε περισσότερα..
Οικοσύστημα Νομού Ηλείας και Άνθρωπος,ανιχνεύοντας την ισορροπία.

 

Hμερίδα 16 /03/ 2013, Αρχαία Ολυμπία

«Οικοσύστημα Νομού Ηλείας και Άνθρωπος: ανιχνεύοντας την ισορροπία»

Η ημερίδα της 16/03/2013 πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια συνδιοργάνωσης της Περιβαλλοντικής Δράσης Ηλείας, του Κέντρου Ανάπτυξης Ορεινής Ηλείας «Διώνη», και της Εθελοντικής Οργάνωσης Ρόμελ.


Διαβάστε περισσότερα..
Συμμετοχή της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ στην διοργάνωση ADEXCON – 10.03.2013

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους της οργάνωσης πως θα συμμετάσχει στο πρώτο παγκόσμιο συνέδριο προχωρημένων εξερευνητικών καταδύσεων και προστασίας υποβρυχίου περιβάλλοντος στην Ελλάδα – ADEXCON 2013. Η οργάνωσή μας θα συμμετάσχει ως εκθέτης στο συνέδριο και θα υπάρχει χώρος στον οποίο θα παρουσιάζεται υλικό από τις δραστηριότητες μας καθώς και θα διατίθεται ενημερωτικό υλικό για τους επισκέπτες.


Διαβάστε περισσότερα..
Διήμερο Περιβαλλοντικών Δράσεων και Δραστηριοτήτων στο Κατάκολο Ηλείας - 3 & 4 Νοεμβρίου 2012

Tο Παράρτημα Νομού Ηλείας της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ και ο Ναυτικός Όμιλος Κατακόλου, ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία το  διήμερο περιβαλλοντικών δράσεων και δραστηριοτήτων στο Κατάκολο στις 3 και 4 Νοεμβρίου 2012, μια διοργάνωση που θα αποτελέσει πρότυπο και παράδειγμα για πολλές ακόμα, σε Πανελλήνιο επίπεδο.
Στο διήμερο συμμετείχαν εκτός από τους διοργανωτές, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, η εθελοντική ομάδα Πύργος εν δράσει, ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου, η Ένωση Παλαιών Προσκόπων, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, οι σχολές κατάδυσης Nek TecRek και Proteas Dive από την Αχαΐα και Ionian Dive Center από την Μεσσηνία, και οι περιβαλλοντικές ομάδες του 1ου Λυκείου και του 3ου Γυμνασίου Πύργου.


Διαβάστε περισσότερα..
prev [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] next
Items 15 - 21 of 110 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα