Θαλάσσια μέσα αναψυχής - Παρασκευάς Σαλίβαρος

Κυκλοφόρησε ο πρώτος τόμος κωδικοποίησης της ναυτιλιακής νομοθεσίας με αντικείμενο τα πλοία αναψυχής, τις λεμβουχικές εργασίες, τα θαλάσσια ταξί, τις καταδύσεις και γενικότερα τα θαλάσσια μέσα αναψυχής,   του Αντιναυάρχου Λ.Σ (ε.α) Σαλίβερου Παρασκευά .

 

 


Διαβάστε περισσότερα..
Aegean Divers

Το καταδυτικό μας κέντρο βρίσκεται σε ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδος και του κόσμου, την Σαντορίνη. Προσφέρουμε ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα με την SSI και άριστα οργανωμένες καταδυτικές εκδρομές για όλα τα επίπεδα δυτών. Το Aegean Divers σας καλωσορίζει στο μαγικό αυτό νησί και ανυπομονεί να σας γνωρίσει μια πλευρά της Σαντορίνης που πολλοί επισκέπτες δεν θα έχουν την τύχη ποτέ να δουν.


Διαβάστε περισσότερα..
PIRAEUS DIVING CENTER - Πειραιάς

Σχολή ελεύθερης και αυτόνομης κατάδυσης - Πώλησης και επισκευής καταδυτικού εξοπλισμού.

Χορμοβίτου 232 Πειραιάς 18546


Διαβάστε περισσότερα..
Mediterranean Dive Center

Από το 1995, ο κ. Χρήστος Ποζίδης ιδιοκτήτης του "MEDITERRANEAN DIVE CENTER" μετά από προσπάθεια, αγάπη και μεράκι κατάφερε να ιδρύσει μια πρότυπη καταδυτική σχολή. Σήμερα ο ελληνικός καταδυτικός τύπος, ο πολύ μεγάλος αριθμός αποφοίτων αυτοδυτών και οι επαγγελματίες του χώρου το αναγνωρίζουν.


Διαβάστε περισσότερα..
Η νόσος των δυτών: Αναλυτική παρουσίαση

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγουμε οποιαδήποτε δυσάρεστη κατάσταση κατα τις καταδυτικές δραστηριότητες είναι η όσο το δυνατό βαθύτερη γνώση της φυσιολογίας και η κατανόηση των αντιδράσεων που προκαλεί στο σώμα μας η μεταβολή της πίεσης.

Ας διαβάσουμε λοιπόν ένα κείμενο του Κου Βασίλη Ζαχαριάδη, το οποίο μπορεί να εξηγήσει με τον καλύτερο τρόπο την ιστορία την παθογένεια, τις μορφές, τα συμπτώματα  και τους προδιαθεσικοί παράγοντες της "νόσου των δυτών".


Διαβάστε περισσότερα..
Εμβολή του εγκέφαλου από αέριο και σύνδρομο πνευμονικής υπερδιάτασης

Εξαιτίας των μεταβολών της πίεσης, υπάρχουν κάποιοι παράγοντες τους οποίους πρέπει να υπολογίζουμε ώστε να μην μας δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα στις καταδυτικές μας δραστηριότητες. Όπως θα δείτε στο άρθρο του Κου Βασίλη Ζαχαριάδη, ξεκαθαρίζουν οι όροι, και μαθαίνουμε κάποια πολύ σημαντικά πράγματα.


Διαβάστε περισσότερα..
Yπερβαρική οξυγονοθεραπεία

Οι περισσότεροι απο εμάς γνωρίζουμε πως τα καταδυτικά ατυχήματα, οφείλουν να αντιμετωπιστούν το συντομότερο στον θάλαμο αποσυμπίεσης.

Ας δούμε κάποια πράγματα σχετικά με τον θάλαμο και την χρήση του υπερβαρικού οξυγόνου καθώς και τις θετικές επιδράσεις που έχει στον οργανισμό μας.


Διαβάστε περισσότερα..
prev [1] [2] [3] [4] next
Items 8 - 14 of 24 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα