Γνωρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα την αγαπημένη σας δραστηριότητα!

Το τμήμα Καταδυτικής Επιμόρφωσης της ΜΚΟ Υδροναύτες, στα πλαίσια του προγράμματος «Καταδυτικός Αύγουστος 2011», και σε συνεργασία με το καταδυτικό κέντρο PLANET BLUE προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της οργάνωσης την δυνατότητα να γνωρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα τον υπέροχο κόσμο της κατάδυσης, προσφέροντας τους εντελώς δωρεάν το πρόγραμμα γνωριμίας με την αυτόνομη κατάδυση Discover Scuba Diving του διεθνώς αναγνωρισμένου οργανισμού PADI.


Διαβάστε περισσότερα..
Υδροναύτης - Διασώστης

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ ανακοινώνει την έναρξη του διαρκούς προγράμματος «Υδροναύτης – Διασώστης» το οποίο έχει στόχο την εξειδικευμένη και πιστοποιημένη κατάρτιση όλων των μελών της οργάνωσης σε ζητήματα διάσωσης και παροχής πρώτων βοηθειών. Ξεκινώντας την προσπάθεια αυτή, το τμήμα καταδυτικής επιμόρφωσης της MKO Υδροναύτες σε συνεργασία με το καταδυτικό κέντρο PLANET BLUE του κου Κώστα Θωκταρίδη, προσφέρουν στα εγγεγραμμένα μέλη των Υδροναυτών, τα προγράμματα  πιστοποιημένης εκπαίδευσης στις πρώτες βοήθειες του οργανισμού Εmergency First Response  PRIMARY CARE ( CPR) και SECONDARY CARE (FIRST AID).


Διαβάστε περισσότερα..
Πρώτη διοργάνωση Υδροναύτης - Διασώστης, 25 και 27 Ιουλίου 2011

Το  Τμήμα Καταδυτικής Επιμόρφωσης της MKO Υδροναύτες σε συνεργασία με το καταδυτικό κέντρο PLANET BLUE του κου Κώστα Θωκταρίδη, στις 25 και 27 Ιουλίου ολοκλήρωσαν τα  εκπαιδευτικά προγράμματα του οργανισμού Εmergency First Response : PRIMARY CARE (CPR) και  SECONDARY CARE (FIRST AID)
Οι έντεκα συμμετέχοντες-μέλη της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ, ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις πρακτικές και θεωρητικές εξετάσεις και τους ευχόμαστε αν χρειαστεί να αξιοποιήσουν τις γνώσεις που απέκτησαν μέσω του προγράμματος, να το πράξουν με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.


Διαβάστε περισσότερα..
Εργαστήριο ανασκόπησης γνώσεων χρήσης Nitrox - 30.05.11

Το τμήμα καταδυτικής επιμόρφωσης της MKO Υδροναύτες σε συνεργασία με την επιχείρηση Divestore – Σπύρος Καρτελιάς, πραγματοποίησε εργαστήριο – σεμινάριο ανασκόπησης γνώσεων χρήσης εμπλουτισμένου με οξυγόνο αέρα (Nitrox), τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2011. Σκοπός του εργαστηρίου ήταν η ανασκόπηση των γνώσεων που διδαχτήκαμε κατά την εκπαίδευση μας στη χρήση του Nitrox, με έμφαση στους κανόνες ασφαλείας που απαιτούνται για τη χρήση του.


Διαβάστε περισσότερα..
Πληροφορίες για το τμήμα καταδυτικής επιμόρφωσης

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι δραστηριοτήτων των «Υδροναυτών» είναι η διοργάνωση εκδηλώσεων και σεμιναρίων, που έχουν σκοπό την εξάσκηση όλων των πρακτικών ασφαλούς κατάδυσης που ακολουθούνται από τους διεθνείς οργανισμούς εκπαίδευσης. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με θεωρητικές αναπτύξεις είτε με πρακτική εξάσκηση των καταδυτικών δεξιοτήτων. Έτσι, εξασφαλίζεται η ικανότητά μας να ανταπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στις καταδύσεις μας.


Διαβάστε περισσότερα..
Δοκιμάστε τις καταδυτικές σας γνώσεις..online!

Πόσο καλά θυμόμαστε τα όσα διδαχτήκαμε στην βασική καταδυτική μας εκπαίδευση?

Σας παρουσιάζουμε έναν πολύ ωραίο τρόπο για να το διαπιστώσετε!!


Διαβάστε περισσότερα..
O θαλασσοβιολόγος που κρύβεται μέσα μας..

Αλήθεια, πόσο καλά ξέρουμε τα "επίσημα" ονόματα των οργανισμών που συναντούμε στις καταδύσεις μας? Αν λοιπόν θέλουμε να το διαπιστώσουμε, ιδού η ευκαιρία..


Διαβάστε περισσότερα..
prev [1] [2]
Items 8 - 14 of 14 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα