"Μαζί για το λιμάνι μας" - Παρουσίαση βίντεο

Δείτε το βίντεο απο την δράση "Μαζί για το Λιμάνι μας" που πραγματοποιήθηκε στις 06.02.2011 στο Λαύριο.


Διαβάστε περισσότερα..
Μαζί για το λιμάνι μας - Καθαρισμός μαρίνας Λαυρίου 06.02.2011

«Μαζί για το λιμάνι μας»
Μια πραγματική «άνοιξη» συνεργασίας, μια τεράστια γιορτή εθελοντισμού έλαβε χώρα στη μαρίνα του Λαυρίου, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011.

Η οικολογική δράση «μαζί για το λιμάνι μας» που διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου, τον Δήμο Λαυρεωτικής, το καταδυτικό κέντρο Planet Blue και την μη κυβερνητική οργάνωση «Υδροναύτες» ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.


Διαβάστε περισσότερα..
Επίσκεψη - υποβρύχιος καθαρισμός στην «μικρή» Λίμνη της Βουλιαγμένης

Το τμήμα τεχνικής κατάδυσης των Υδροναυτών σε συνεργασία με το τμήμα περιβαλλοντικών δράσεων, πραγματοποίησαν  επίσκεψη - υποβρύχιο καθαρισμό της μικρής λίμνης βουλιαγμένης το Σαββάτο 22 Ιανουαρίου 2011. Η μικρή λίμνη, δεν είναι προσβάσιμη στο κοινό.


Διαβάστε περισσότερα..
Καθαρισμός βυθού στις 06.01.2011 - Καλοπήγαδο Κερατέας

Η πρώτη εκδήλωση των "Υδροναυτών" δεν έδειξε μόνο τις διαθέσεις μας, αλλά έθεσε και τις καλύτερες βάσεις για μια πολλά υποσχόμενη συνέχεια..

 


Διαβάστε περισσότερα..
Πληροφορίες για τον τομέα περιβαλλοντικών δράσεων

Το τμήμα περιβαλλοντικών δράσεων είναι αφιερωμένο στον σχεδιασμό εκδηλώσεων, που έχουν ως στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, την ανάδειξη των προβλημάτων που εντοπίζονται σε αυτό αλλά και την γενικότερη ευαισθητοποίηση σχετικά με την οικολογία, μέσω του εθελοντισμού και της προσφοράς.

prev [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]
Items 43 - 47 of 47 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα