Εθελοντικές δράσεις στην Σύρο - 12.06.11

Οι "Υδροναύτες" , σε συνεργασία τον Δήμο Ερμούπολης Σύρου, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Γαλησσά, το Ναυτικό Όμιλο Σύρου, το Ναυτικό Όμιλο Γαλησσά και την υποστήριξη της ΗΕLMEPA, πραγματοποίησαν παράλληλες εθελοντικές δράσεις στις περιοχές του Γαλησσά και του Φοίνικα Σύρου.

 

 


Διαβάστε περισσότερα..
Καθαρισμός περιοχής Πανόρμου (Πούντα Ζέζα) Λαυρεωτικής

Ο Εξωραϊστικός σύλλογος Πανόρμου Λαυρίου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου Α.Ε., το δήμο Λαυρίου και τη Μ.Κ.Ο. Υδροναύτες πραγματοποίησε γενικό καθαρισμό της περιοχής Πανόρμου- Πούντα Ζέζας, την Κυριακή 12 Ιουνίου 2011.


Διαβάστε περισσότερα..
Αγώνας για την διάσωση δελφινιού - Video

Οι συγκινητικές προσπάθειες για την διάσωση του δελφινιού του Αγίου Νικολάου Κερατέας στις 22.05.11, αποτυπωμένες σε βίντεο.

 

 

 


Διαβάστε περισσότερα..
Εθελοντικός υποβρύχιος καθαρισμός στο Παλαιό Φάληρο - 05.06.11

Η Μ.Κ.Ο. "Υδροναύτες", στα πλαίσια της Εκστρατείας Εθελοντικών Δράσεων "Φωνή Βυθού", πιστή στο όραμα της για συνεργασία με κάθε περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένο φορέα, πραγματοποίησε σε συνεργασία με τον Τομέα Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας και την ΟΝΝΕΔ, καθαρισμό βυθού στις παραλίες "Μπάτη" και "Έδεμ" του Παλαιού Φαλήρου, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011, ημέρα χαρακτηρισμένη ως παγκόσμια ημέρα του περιβάλλοντος.


Διαβάστε περισσότερα..
Αγώνας για την διάσωση ενός δελφινιού - 22.05.2011

Κυριακή 22 Μαΐου, κοντά στις έξι το απόγευμα μετρούσαμε λίγα μόνο λεπτά επιφανείας όταν το καταδυτικό κέντρο Planet Blue που βρισκόμασταν δέχτηκε τηλεφώνημα από το λιμεναρχείο Λαυρίου ζητώντας την συνδρομή του για να βοηθήσουμε ένα δελφίνι που βρέθηκε στην ακτή του Αγίου Νικολάου Λαυρεωτικής. Καθώς είχαμε τον εξοπλισμό μας πάνω μας, δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί κανένας μας για δεύτερη φορά.


Διαβάστε περισσότερα..
Φωνή Βυθού - Εθελοντική δράση στο Πευκί Ευβοίας - 15.05.11

Το τμήμα περιβαλλοντικών δράσεων της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ, στα πλαίσια του προγράμματος εθελοντικών δράσεων 2011 «Φωνή Βυθού», ολοκλήρωσε την προσπάθεια υποβρυχίου καθαρισμού στο Πευκί Ευβοίας, την Κυριακή 15 Μαΐου 2011.
Οι εθελοντές εργάστηκαν σκληρά κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, καθώς η σύσταση του βυθού περιόριζε την ορατότητα τους μόνο σε λίγα εκατοστά του μέτρου, και μπόρεσαν να αφαιρέσουν από τον βυθό τεράστια ποσότητα ιδιαίτερα επιβαρυντικών και καταστροφικών για το θαλάσσιο οικοσύστημα ρύπων.


Διαβάστε περισσότερα..
ΕΛΑ να καθαρίσουμε την παραλία μας - Εθελοντικός υποβρύχιος καθαρισμός στην Γλυφάδα - 8.5.11

Το τμήμα περιβαλλοντικών δράσεων της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τον υποβρύχιο καθαρισμό του βυθού της Γλυφάδας στα πλαίσια της εκδήλωσης «Έλα να καθαρίσουμε την παραλία μας», την Κυριακή 8 Μαΐου 2011

 


Διαβάστε περισσότερα..
prev [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] next
Items 36 - 42 of 47 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα