Στερεύει από ψάρια το Ανατ. Αιγαίο
ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ

Στερεύει από ψάρια το Ανατ. Αιγαίο

Μείωση 88% στα πιο εµπορικά είδη αλιείας, όπως η συναγρίδα και τα λυθρίνια, τους πρώτους πέντε µήνες του 2011

 


Διαβάστε περισσότερα..
Ανέλκυση ναυαγίων εντός 3 μηνών

Σε περίπτωση που η ανέλκυση του ναυαγίου γίνει από άλλον φορέα,τότε όλα τα έξοδο καλύπτει η εταιρεία στην οποία ανήκει το πλοίο.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Ανέλκυση ναυαγίων εντός 3 μηνών

Μέσα σε τρεις μήνες από τη βύθισή του πρέπει να ανελκύονται τα ναυάγια σύμφωνα με το Συμβούλιο της Επικρατείας.


Διαβάστε περισσότερα..
Ο Νέμο χάνει την ακοή του!

Το διάσημο ψάρι χάνει την ακοή του λόγω της κλιματικής αλλαγής. Επιβεβαιώνεται η ιστορία της βραβευμένης ταινίας κινουμένων σχεδίων "Ψάχνοντας τον Νέμο". Διαβάστε τα συμπεράσματα της βρετανικής επιστημονικής έρευνας
Το τροπικό ψάρι-κλόουν φαίνεται να χάνει την ακοή του, καθώς αυξάνεται σταδιακά η οξύτητα των ωκεανών λόγω της κλιματικής αλλαγής και της ανόδου της θερμοκρασίας. Συνέπεια της εν λόγω κατάστασης είναι να απειλείται με εξαφάνιση.


Διαβάστε περισσότερα..
Καρέτα-καρέτα και δελφίνι νεκρά στον Παγασητικό

Μια μικρή σε ηλικία θαλάσσια χελώνα καρέτα – καρέτα και ένα δελφίνι ξεβράστηκαν νεκρά από τη θάλασσα, στο λιμάνι του Βόλου και στην περιοχή Πτελεού και το Λιμεναρχείο ενημέρωσε τους αρμόδιους φορείς και συλλόγους προστασίας των συγκεκριμένων ειδών, με τους υπεύθυνου Δήμους να αναλαμβάνουν την υγειονομική ταφή τους.


Διαβάστε περισσότερα..
Προσπάθειες διάσωσης ενός φυσητήρα μήκους 14 μέτρων
Άκαρπες απέβησαν οι προσπάθειες διάσωσης ενός φυσητήρα μήκους 14 μέτρων ο οποίος είχε βγει στα ρηχά παραλίας στο Κλίβελαντ της Βρετανίας. Την παρουσία, του βάρους 20 τόνων, κήτους αντιλήφθηκαν λουόμενοι στην παραλία Ρεντ Κάρπετ, οι οποίοι και ειδοποίησαν τις τοπικές Αρχές.
 

Διαβάστε περισσότερα..
Ξεκινάει η επιχείρηση ενάντια στη διεθνή μαφία διακίνησης ερυθρού τόνου

Ξεκινάει αύριο 1η Ιουνίου η επιχείρηση ενάντια στην παράνομη αλιεία και διακίνηση ερυθρού τόνου στη Μεσόγειο. Το Αρχιπέλαγος συμμετέχει στην επιχείρηση, η οποία συντονίζεται από τη γνωστή - για την πολύνθετη αντισυμβατική της δράση - οργάνωση Sea Shepherd Conservation Society.


Διαβάστε περισσότερα..
Μεσογειακές φώκιες «τριγυρνούν» στην Αμοργό

Εδώ και μερικές μέρες έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο λιμάνι της Αιγιάλης στην Αμοργό δύο μεσογειακές φώκιες. Σύμφωνα με τους κάτοικους της περιοχής έχουν ιδιαίτερα φιλική συμπεριφορά, καθώς πλησιάζουν τις βάρκες και δεν φαίνεται να ενοχλούνται από τον κόσμο που μαζεύεται για να τις θαυμάσει.


Διαβάστε περισσότερα..
prev [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] next
Items 22 - 28 of 62 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα