Τεχνική Κατάδυση - Εγχειρίδιο Εξοπλισμού

Τεχνική Κατάδυση - Εγχειρίδιο Εξοπλισμού

ISBN: 978-960-99843-0-0

  • Το πρώτο εγχειρίδιο εξοπλισμού τεχνικής κατάδυσης στην Ελληνική Γλώσσα
  • Το εγχειρίδιο προλογίζει ο William Hogarth Main
  • Περιέχει 36 σελίδες, 100 έγχρωμες φωτογραφίες


Τιμή: 20€

Αναγνωρίζοντας την έλλειψη ενός εγχειριδίου εξοπλισμού τεχνικής κατάδυσης στα Ελληνικά, το Τμήμα Τεχνικής Κατάδυσης της ΜΚΟ «Υδροναύτες» προχώρησε στην συγκεκριμένη έκδοση με στόχο να καλύψει το κενό αυτό. Το εγχειρίδιο απευθύνεται σε κάθε αυτοδύτη που ενδιαφέρεται να ασχοληθεί ή ασχολείται με την τεχνική κατάδυση και περιγράφει τον εξοπλισμό που χρησιμοποιεί το τμήμα στις δραστηριότητες του.

Η βασική διαφορά του εγχειριδίου αυτού είναι ότι ο αναγνώστης δεν θα βρει μόνο καλογυαλισμένα «του κουτιού» υλικά κατάδυσης σαν να βγήκαν από έναν προϊοντικό διαφημιστικό κατάλογο, αλλά υλικά που χρησιμοποιούνται και τα θεωρούμε κατάλληλα γι’ αυτόν τον τύπο κατάδυσης σύμφωνα με τη φιλοσοφία διαμόρφωσης εξοπλισμού Modified Hogarthian.


Η φιλοσοφία Hogarthian είναι αδιαπραγμάτευτη στη βασική λογική ότι όλα πρέπει να γίνουν απλά, εύκολα και εργονομικά. Θα πρέπει κάθε τι που προτείνεται αποδεδειγμένα να λύνει περισσότερα προβλήματα από όσα ενδεχομένως δημιουργεί. Λέγοντας αυτό καμιά φορά ίσως χρειάζεται κάποια μικροαλλαγή λόγο συγκεκριμένων περιβαλλοντολογικών συνθηκών ή/και καταδυτικών πλάνων και φυσικά αυτό πάντα αφορά ομαδική και όχι μόνο ατομική αλλαγή. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η τυποποίηση είναι αναγκαία ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να είναι συμβατοί μεταξύ τους. Το τυποποιημένο στήσιμο του εξοπλισμού αποτελεί την βάση για οποίον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί επιτυχημένα με την τεχνική κατάδυση.


Το εγχειρίδιο περιέχει πάνω από 100 έγχρωμες φωτογραφίες και στις 36 σελίδες του υπάρχουν αναλυτικές επεξηγήσεις για την διαμόρφωση του εξοπλισμού, αποτέλεσμα εμπεριστατωμένης μελέτης & γνώσης. Ευελπιστούμε ότι το εγχειρίδιο αυτό θα αποτελέσει για τον αναγνώστη ένα πολύτιμο βοήθημα και συμβάλει ακόμα περισσότερο στην ανάπτυξη της τεχνικής κατάδυσης στη χώρα μας.

Διάθεση - Παραγγελίες

Μπορείτε να προμηθευτείτε το εγχειρίδιο εξοπλισμού στην τιμή των 20,00€ είτε αυτοπροσώπως στις προγραμματισμένες συναντήσεις και εκδηλώσεις που ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα μας, είτε μέσω ταχυδρομείου με αντικαταβολή των εξόδων αποστολής, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα παράδοσης του στον χώρο σας κατόπιν συνεννοήσεως.

Η πληρωμή του, για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να το παραλάβουν αυτοπροσώπως, μπορεί να γίνει με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της οργάνωσης μας:

Υδροναύτες - Ελληνικό καταδυτικό δίκτυο
Αριθμός λογαριασμού 0026.0067.24.0200576155
IBAN GR6202600670000240200576155
Παρακαλούμε να ζητήσετε να αναγραφεί στην αιτιολογία κατάθεσης η φράση "Εγχειρίδιο Εξοπλισμού".

Για παραγγελίες, προαγορές καθώς και οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε στην διεύθυνση technicaldiving@ydronaftes.gr

Δημοσιεύτηκε στις: 07/04/2011