Οι Υδροναύτες συναντιούνται στο Cafe Restaurant OBI, Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Τώρα που σιγά-σιγά αρχίζουν τα πρώτα κρύα, λέμε να ζεστάνουμε λίγο τις σχέσεις μας!
Έτσι λοιπόν προγραμματίζουμε μια συγκέντρωση για τα μέλη και τους φίλους της οργάνωσής μας -στο γνωστό στέκι μας- στο Café – Restaurant OBI την Τετάρτη 24 Ο
κτωβρίου 2012 και ώρα 18.00 με 22.00


Διαβάστε περισσότερα..
Οι Υδροναύτες συναντιούνται στο Cafe Restaurant OBI, Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Για να γνωριστούμε καλύτερα με τα μέλη και τους φίλους της οργάνωσής μας, πραγματοποιήσαμε την Τετάρτη 14  Μαρτίου συγκέντρωση στο Cafe - Restaurant ΟΒΙ.
Η συγκέντρωσή  μας, ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη προσέλευση και ακόμα περισσότερο κέφι. Είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε νέους φίλους και φίλες καθώς και να ανταλλάξουμε ιδιαίτερα όμορφες ιδέες για νέες δράσεις και δραστηριότητες.


Διαβάστε περισσότερα..
Οι Υδροναύτες συναντιούνται στο Cafe Restaurant OBI, Πέμπτη 1η Μαρτίου 2012

Ακόμα και με το κέντρο της Αθήνας να είναι "αποκλεισμένο" λόγω της 24ωρης απεργίας των μέσων μαζικής μεταφοράς την Πέμπτη, 1η Μαρτίου 2012, η συγκέντρωση των μελών και φίλων της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή. Είχαμε την δυνατότητα να γνωριστούμε από κοντά με νέα μέλη της οργάνωσής μας και να ανταλλάξουμε ιδιαίτερα εποικοδομητικές απόψεις σχετικά με μελλοντικές δράσεις και νέους τομείς δραστηριοποίησης των Υδροναυτών, μέσα σε ένα ιδαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα, γεμάτο απο θετική διάθεση και χαμόγελο.


Διαβάστε περισσότερα..
[1]
Items 1 - 3 of 3 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα