Οι Υδροναύτες στην έκθεση ΝΑΤΕΧ 2015 - 26-29.03.15

H MKO ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ στα πλαίσια της προσπάθειας της για την προώθηση των σκοπών της συμμετείχε στην έκθεση NATEX 2015, τη μεγαλύτερη έκθεση που πραγματοποιείται στην Ελλάδα για το κυνήγι, το ψάρεμα, την κατάδυση, το κάμπινγκ και τα σκάφη απο τις 26 έως τις 29 Μαρτίου 2015.

Το περίπτερο μας έγινε πόλος έλξης μεγάλου αριθμού επισκεπτών με τους οποίους είχαμε την δυνατότητα να συζητήσουμε για το θαλάσσιο περιβάλλον και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη που υποστήριξαν την προσπάθεια μας, τους διοργανωτές για την εξαιρετική φιλοξενία καθώς και όλους όσοι θέλησαν να μας στηρίξουν με τα ιδιαίτερα ενθαρρυντικά λόγια τους.


Διαβάστε περισσότερα..
Εκδήλωση κοπής πίτας 2015 - 08.03.15

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της οργάνωσης. την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015. Επιθυμία όλων μας ήταν  να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την νέα χρονιά στην οποία η οργάνωσή μας θα κληθεί να αναλάβει περισσότερους «ρόλους» και σπουδαιότερες «ευθύνες» από όσες ήδη είχε, γεγονός που ευχόμαστε πως θα τύχει της απόλυτης υποστήριξης των μελών μας, όπως άλλωστε έγινε και σε κάθε δραστηριότητα που πραγματοποιήσαμε στην πορεία μας.


Διαβάστε περισσότερα..
Εκδήλωση κοπής πίτας 2014 - 09.02.14

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της οργάνωσης. την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού μελών και φίλων της οργάνωσής μας οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας να γιορτάσουμε μαζί την νέα και πολλά υποσχόμενη για την ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ χρονιά. Όπως υποσχεθήκαμε και στους παρευρισκόμενους, η νέα χρονιά αναμένεται να είναι ιδιαίτερα πλούσια, τόσο απο πλευράς δράσεων όσο και απο νέες δραστηριότητητες που είμαστε απόλυτα σίγουροι πως θα αγαπηθούν ιδιαίτερα απο τα μέλη μας και θα φροντίσουν να αναδείξουν ακόμη περισσότερο τον χαρακτήρα και το όραμα της οργάνωσής μας.


Διαβάστε περισσότερα..
Εκδήλωση Medsos: 18 Χρόνια ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ - Παίρνουμε μέρος στη Λύση για ένα Περιβάλλον χωρίς Απορρίμματα"

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ συμμετείχε στην ανοικτή εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS με τίτλο "18 Χρόνια ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ - Παίρνουμε μέρος στη Λύση για ένα Περιβάλλον χωρίς Απορρίμματα" την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων ΙANOS, Σταδίου 24.
Η εκδήλωση σηματοδότησε την έναρξη της φετινής εκστρατείας  του Δικτύου Μεσόγειος SOS και επικεντρώθηκε στην ανακοίνωση των συγκεντρωτικών αποτελεσμάτων που προέκυψαν από την επεξεργασία των Φύλλων Καταγραφής Απορριμμάτων και Παρατήρησης Φυσικών Περιοχών, με την επιστημονική αρωγή του Εργαστηρίου Θαλάσσιας Γεωλογίας και Φυσικής Ωκεανογραφίας του Πανεπιστημίου Πατρών, τα οποία συμπλήρωσαν οι εθελοντές κατά το διάστημα 2006-2012.


Διαβάστε περισσότερα..
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ ανακοινώνει τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της, κατόπιν των αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν απο την Γενική Συνέλευση των εταίρων και της συγκρότησης σε σώμα του νέου Δ.Σ.


Διαβάστε περισσότερα..
Γενική συνέλευση μελών και αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ

Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ και σύμφωνα με το καταστατικό της οργάνωσης, ανακοινώνουμε στα μέλη μας πως θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013. Για τον σκοπό αυτό ενημερώνουμε τα μέλη της οργάνωσης πως πρόκειται να πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση μελών την Παρασκευή 5 Απριλίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα του ΚΑΠH Γλυφάδας.


Διαβάστε περισσότερα..
Συμμετοχή της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ στην διοργάνωση ADEXCON – 10.03.2013

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους της οργάνωσης πως θα συμμετάσχει στο πρώτο παγκόσμιο συνέδριο προχωρημένων εξερευνητικών καταδύσεων και προστασίας υποβρυχίου περιβάλλοντος στην Ελλάδα – ADEXCON 2013. Η οργάνωσή μας θα συμμετάσχει ως εκθέτης στο συνέδριο και θα υπάρχει χώρος στον οποίο θα παρουσιάζεται υλικό από τις δραστηριότητες μας καθώς και θα διατίθεται ενημερωτικό υλικό για τους επισκέπτες.


Διαβάστε περισσότερα..
[1] [2] [3] [4] [5] next
Items 1 - 7 of 30 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα