Μια εκπομπή σαν ταξίδι, με καπετάνιο τον Βασίλη Καζούλλη - 23.06.2010

Εγκαινιάζοντας τις ζωντανές μας εκπομπές για την νέα περίοδο της λειτουργίας μας ως Dive Radio, θελήσαμε να δώσουμε έναν περισσότερο θαλασσινό, και μελωδικό χαρακτήρα, και ίσως ο καλύτερος καλεσμένος για αυτό το σκοπό δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Βασίλη Καζούλλη.

Ο Βασίλης Καζουλλης στο studio του Dive Radio

Με την απίστευτα καλή διάθεση που μας μετέδωσε ο Βασίλης πραγματικά μας κέρδισε και σαν άνθρωπος, καθώς ως καλλιτέχνης μας είχε κερδίσει από πολλά χρόνια πριν, όταν μας ταξίδευε με τις μελωδίες και τους στίχους τους σε κάποια "Αμοργό", ή κάποια "Πύλη Θαλασσινή", άλλοτε σε κάποιο "βορινό λιμάνι", παρέα με τον "Άγγελο" και την "Φανή"..

Ο Βασίλης Καζουλλης στο studio του Dive RadioO Παναγιώτης επι το έργον..

Στην κουβέντα φυσικά, κυρίαρχη θέση είχε η Θάλασσα, που ο Βασίλης έχει τραγουδήσει όσο λίγοι..

Επίσης, είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα ταξίδι στο χρόνο, ξεκινώντας απο τα πρώτα του μουσικά βήματα, τις ιστορίες που δημιούργησαν κάποια τραγούδια, να μάθουμε για την αδυναμία που ανέκαθεν έτρεφε για τους Beatles, καθώς και για το νησί που γεννήθηκε, τη Ρόδο και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με το θαλασσινό στοιχείο..

Και όταν στο τέλος της εκπομπής, έπιασε την κιθάρα και μας έπαιξε ζωντανά το "Θαλασσινό", πολύ απλά, μείναμε άφωνοι και δυσκολευτήκαμε ακόμα και να βρούμε το κουράγιο να πούμε την καληνύχτα για το κλείσιμο της εκπομπής..

Σε ευχαριστούμε Βασίλη..

Οι συντελεστές της εκπομπής ήταν:

Παναγιώτης Τασιαδάμης: Παρουσίαση

Παναγιώτης Μαρακάκης: Ηχοληψία, μουσικές επιλογές

Νίκος Γκίκας: Τεχνική υποστήριξη, επικοινωνία

 

Ο Βασίλης Καζούλλης στο Dive RadioΟ Βασίλης Καζούλλης στο Dive Radio

Ο Βασίλης Καζούλλης με την ομάδα του Dive Radio

Δημοσιεύτηκε στις: 22/01/2011