Οι Υδροναύτες συναντιούνται στο Cafe Restaurant OBI, Πέμπτη 1η Μαρτίου 2012

Ακόμα και με το κέντρο της Αθήνας να είναι "αποκλεισμένο" λόγω της 24ωρης απεργίας των μέσων μαζικής μεταφοράς την Πέμπτη, 1η Μαρτίου 2012, η συγκέντρωση των μελών και φίλων της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή. Είχαμε την δυνατότητα να γνωριστούμε από κοντά με νέα μέλη της οργάνωσής μας και να ανταλλάξουμε ιδιαίτερα εποικοδομητικές απόψεις σχετικά με μελλοντικές δράσεις και νέους τομείς δραστηριοποίησης των Υδροναυτών, μέσα σε ένα ιδαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα, γεμάτο απο θετική διάθεση και χαμόγελο.

Η "δια ζώσης" επαφή απέδειξε πως όσο και αν είναι δύσκολες οι συνθήκες των εποχών που διανύουμε, η διάθεση για εθελοντική προσφορά σε όλα τα επίπεδα παραμένει πάντα έντονη και πολύ σύντομα θα δούμε πολλά από τα πράγματα που προτάθηκαν και συζητήθηκαν να γίνονται πράξη, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες και το όραμα των Υδροναυτών.

Είναι δεδομένο πως θα πραγματοποιούμε σε συχνότερη βάση τις συναντήσεις μας αυτές, τόσο στο ΟΒΙ Cafe Bar Restaurant που έχει όλες τις προδιαγραφές που θα επιθυμούσαμε για να γίνει ένα Υδροναυτικό "στέκι" , όσο και στον χώρο εντευκτηρίων της οργάνωσής μας που φιλοδοξούμε να έχουμε διαθέσιμο σύντομα.
 


 

Δημοσιεύτηκε στις: 12/03/2012