Καθαρισμός βυθού την ημέρα των θεοφανείων

Ο πρώτος καθαρισμός βυθού των Υδροναυτών ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η διοργάνωση, που είχε ξεκινήσει πριν ακόμα ολοκληρωθεί η σύσταση της μη κερδοσκοπικής εταιρείας "Υδροναύτες", απέδειξε πως ο καλός σχεδιασμός είναι και το μυστικό της επιτυχίας. Βασικός παράγοντας της επιτυχίας αυτής ήταν η εξαιρετική συνεργασία που είχαμε με τον Γιάννη Χρυσοβιτσιώτη, αλλά και με τους τοπικούς φορείς.

Όπως φάνηκε, η επιλογή της ημέρας ήταν η ιδανική λόγω του συμβολισμού, κάτι που επεσήμαναν όχι μόνο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που βοήθησαν στην προβολή της εκδήλωσης, αλλά και ο κόσμος που είτε συμμετείχε, είτε παρακολουθούσε ενθαρρύνοντας μας.

Οι αυτοδύτες που συμμετείχαν ήταν πολλοί. Ανάμεσα τους παλαιοί γνώριμοι αλλά και φίλοι με τους οποίους δουλέψαμε μαζί για πρώτη φορά. Αυτή η γνωριμία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και σίγουρα θα δουλέψουμε μαζί και πάλι στο μέλλον.

Το σημαντικότερο όλων, ήταν το ευχάριστο κλίμα και η καλή διάθεση που επικρατούσε. Αυτ'α τα στοιχεία από μόνα τους αποτελούν όχι μόνο εγγύηση για την πορεία μας, αλλά και δέσμευση για να βάλουμε τα δυνατά μας για ακόμα περισσότερες δράσεις και εκδηλώσεις που θα μας φέρουν όλους ακόμα πιο κοντά στην έννοια του "Μαζί", η οποία αποτελεί και το σύνθημα μας.

Σας ευχαριστούμε λοιπόν όλους για το ιδανικό ξεκίνημα που μας προσφέρατε!

Δείτε παρακάτω ένα χαρακτηριστικό βίντεο, που επιμελήθηκε ο Γιάννης Χρυσοβιτσιώτης, το οποίο μπορεί να σας μεταφέρει ακριβώς το κλίμα της διοργάνωσης..

 

Δημοσιεύτηκε στις: 08/01/2011