Εκπαίδευση στελεχών του τμήματος ΑΜΕΑ

To τμήμα καταδυτικών δραστηριοτήτων ΑΜΕΑ ανακοινώνει την συνεργασία του με την εταιρεία Aquateam με στόχο την εκπαίδευση συνοδών επιφανείας και εκπαιδευτών ΑΜΕΑ, στα πρότυπα του οργανισμού εκπαίδευσης ΑMEA DDI (Disabled Divers International).
Η AQUA TEAM είναι εκπρόσωπος του οργανισμού DDI στην Ελλάδα και παράλληλα με τις καταδυτικές της δραστηριότητες, εξειδικεύεται στην καταδυτική εκπαίδευση ΑΜΕΑ από το 2001.

Τα μέλη της οργάνωσής μας που επιθυμούν να στελεχώσουν το τμήμα ΑΜΕΑ και να έχουν οργανωτική συμμετοχή ώς εκπαιδευτές ή συνοδοί στις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν , πρέπει να λάβουν την σχετική πιστοποιημένη εκπαίδευση ώστε να είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν σε όλες τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στις συγκεκριμένες δραστηριότητες και να εξασφαλιστεί τόσο η επιτυχία των διοργανώσεων που θα απευθύνονται σε ΑΜΕΑ, όσο και η ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ, με την ιδιότητα του συνεργαζόμενου φορέα με τον οργανισμό DDI και ο συντονιστής του τμήματος ΑΜΕΑ Κος Μάνθος Μαρράς, instructor trainer, εξασφάλισαν τις παρακάτω τιμές για τα μέλη της που επιθυμούν να πιστοποιηθούν ως συνοδοί ή εκπαιδευτές ΑΜΕΑ.
Διευκρινίζουμε πως ο οργανισμός DDI, παρέχει την πιστοποιημένη επιπρόσθετη κατάρτιση στους συμμετέχοντες στα προγράμματα του ώστε να μπορούν να προσαρμόσουν στην υπάρχουσα καταδυτική εκπαίδευση τους τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνικές ώστε να μπορούν να συνοδεύσουν/εκπαιδεύσουν άτομα με αναπηρία σε καταδυτικές δραστηριότητες.


Προγράμματα DDI

Surface Assistant

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εκπαιδευτούν πάνω στην υποστήριξη επιφανείας ΑΜΕΑ σε καταδυτικές δραστηριότητες.
To κόστος του προγράμματος είναι 70,00€

DDI Assistant Diver

To πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε αυτοδύτες που έχουν πιστοποίηση επιπέδου Rescue diver και και πιστοποίηση διασώστη (First aid- cpr) η οποία να έχει εκδοθεί μέσα σε διάστημα δυο ετών.
To κόστος του προγράμματος είναι 150,00€

DDI Divemaster - DDI Assistant Instructor - DDI Instructor

To πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε αυτοδύτες που έχουν πιστοποίηση αρχηγού κατάδυσης, βοηθού εκπαιδευτή ή εκπαιδευτή αυτόνομης κατάδυσης απο αναγνωρισμένο στην Ελλάδα οργανισμό και πιστοποίηση διασώστη (First aid- cpr) η οποία να έχει εκδοθεί μέσα σε διάστημα δυο ετών.
 To κόστος του προγράμματος είναι 250,00€

Στις τιμές περιλαμβάνονται τα υλικά και εκπαιδευτικά εγχειρίδια, και η συνδρομή του πρώτου έτους.

Η εκπαίδευση των στελεχών του τμήματος στα παραπάνω επίπεδα θα ξεκινήσει την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011, στις 17.30 στις εγκαταστάσεις της Aquateam, στην διεύθυνση Αγίου Αντωνίου 59, Βριλήσσια.
Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Aqua team στο τηλέφωνο  210 8041485.

Δημοσιεύτηκε στις: 25/07/2011