Αναγνώριση της οργάνωσής μας ώς DDI Diveclub επιπέδου 2

H MKO ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ, κατόπιν της εκπαίδευσης που έλαβαν τα στελέχη του τμήματος καταδυτικών δραστηριοτήτων ΑΜΕΑ απο τον οργανισμό DDI (Disabled Divers International), πιστοποιήθηκε επίσημα ως DDI Diveclub Level 2 και πλέον μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες της αφιλοκερδώς σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Καθώς η οργάνωσή μας δεν έχει κερδοσκοπικές δραστηριότητες, η πιστοποίηση μας έχει σκοπό την διοργάνωση εκδηλώσεων στις οποίες οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο της κατάδυσης χωρίς κανένα απολύτως κόστος. Παράλλα έχουμε στόχο να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ενημέρωση στα ΑΜΕΑ που καταδύονται σχετικά με τοποθεσίες και καταδυτικά κέντρα που τους παρέχουν την πρόσβαση που χρειάζονται για να εξασκήσουν την καταδυτική δραστηριότητα, καθώς είναι πλέον φανερό, πως απευθύνεται σε όλους.

Μέσω συνεργασιών με παρόχους καταδυτικών υπηρεσιών και φορέων που ευαισθητοποιούνται πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα πιστεύουμε πως θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε εξαιρετικά σπουδαίες διοργανώσεις, πανελλήνιας εμβέλειας.

Δημοσιεύτηκε στις: 24/07/2012