Η έκθεση "Σιωπηλός Κόσμος" στον Πύργο Ηλείας 2-10 Φεβρουαρίου 2013

Καθώς μια πρωτοβουλία από το παράρτημα Νομού Ηλείας της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ στάθηκε η αφορμή για να δημιουργηθεί η έκθεση φωτογραφίας “Σιωπηλός Κόσμος”, η πόλη του Πύργου ήταν η πρώτη που φιλοξένησε την έκθεση, από τις 2 έως και τις 10 Φεβρουαρίου 2013, στο Λάτσειο Δημοτικό μέγαρο Πύργου.

Η πραγματοποίηση της  θα ήταν αδύνατη χωρίς την σημαντική  βοήθεια που παρείχαν οι χορηγοί της έκθεσης ,  οι επιχειρήσεις Boudouir chic - Παπαδοπούλου, Amalias Hotel και Τοπιντζής - Κατεψυγμένα Τρόφιμα τους οποίους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

 


Κατεβάστε στον υπολογιστή σας το πληροφοριακό έντυπο της έκθεσης

Επισκέψεις σχολείων στον "Σιωπηλό Κόσμο"

Την έκθεση "Σιωπηλός κόσμος" επισκέφθηκαν την Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου μαθητές του 3ου δημοτικού σχολείου Πύργου.
Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στην έκθεση απο τον Κώστα Λαδά ο οποίος τους εξήγησε τη σπουδαιότητα του θαλάσσιου περιβάλλοντος στην ζωή μας.
Τέλος φωτογραφήθηκαν κάτω απο την φωτογραφία που τους άρεσε πιο πολύ με σκοπό να την ζωγραφήσουν στην τάξη τους.

 

Μια όμορφη επίσκεψη δεχθήκαμε το απόγευμα του Σαββάτου 9/2 στο χώρο που φιλοξενεί την έκθεση υποβρύχιας φωτογραφίας " Σιωπηλός Κόσμος".
Τα λυκόπουλα του συστήματος του Πύργου ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν απο τον φωτογράφο Κώστα Λαδά στις ομορφιές του βυθού.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους επικεφαλής βαθμοφόρους προσκόπους που φροντίζουν με τις επιλογές τους να διαμορφώνουν περιβαλλοντικά υπεύθυνους πολίτες.

 

Tην τελευταία μέρα της έκθεσης " Σιωπηλός κόσμος"  στον εκθεσιακό χώρο του Λάτσειου Δημοτικού μεγάρου και η προσέλευση του κόσμου εξακολούθησε να είναι μεγάλη.

Την έκθεση επισκέφθηκαν εκτός άλλων και ο Δήμαρχος Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος, ο τ. Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιάννης Κουτσούκος, ο Αναπληρωτής Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστας Τζαβάρας, ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας καθώς και εκπρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Νομού.
 
 
 
 
 


Στην διάρκεια των 9 ημερών της έκθεσης, απο το χώρο της πέρασαν περίπου 750 επισκέπτες, εκτός σχολείων, αριθμός που μας γεμίζει αισιοδοξία για την συνέχεια.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Πυργου για την φιλοξενία του.

Ο "Σιωπηλός κόσμος" απο το βράδυ της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου φιλοξενείται στον όμορφο χώρο του εστιατορίου mamma intriso για τις επόμενες μέρες και μέχρι να "αναχωρήσει" για τον επόμενο του προορισμό.

 

Δημοσιεύτηκε στις: 10/02/2013


Προηγούμενες Δραστηριότητες