Καθαρισμός βυθού Λίμνης Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης - 19.06.11

Η ΜΚΟ Υδροναύτες στα πλαίσια του καθαρισμού του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης", που διοργανώθηκε από το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, τον οργανισμό διαχείρισης του πάρκου και υποστηρίχθηκε από το Δίκτυο Εθελοντών του Πάρκου (ΚΕΑΝ, Φίλοι του Πάρκου, Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρία, Οργάνωση ΓΗ ), την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011, συμμετείχε στην προσπάθεια για προώθηση ενός βιώσιμου, αστικού περιβάλλοντος και επαναπροσδιορισμό της σχέσης μας με την πόλη, αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο του καθαρισμό της τεχνητής λίμνης που βρίσκεται μέσα στο πάρκο.


Διαβάστε περισσότερα..
Πληροφορίες για το Τμήμα Καταδυτικών Δραστηριοτήτων ΑΜΕΑ

To τμήμα Καταδυτικών Δραστηριοτήτων ΑΜΕΑ φιλοδοξεί να αποδείξει πως η αυτόνομη κατάδυση όχι μόνο απευθύνεται σε όλους, αλλά μπορεί να είναι μια δραστηριότητα ικανή να απελευθερώσει κάποιους συνανθρώπους μας από τους φυσικούς περιορισμούς που μπορεί να τους θέτει μια σωματική αναπηρία.


Διαβάστε περισσότερα..
Εθελοντικές δράσεις στην Σύρο - 12.06.11

Οι "Υδροναύτες" , σε συνεργασία τον Δήμο Ερμούπολης Σύρου, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Γαλησσά, το Ναυτικό Όμιλο Σύρου, το Ναυτικό Όμιλο Γαλησσά και την υποστήριξη της ΗΕLMEPA, πραγματοποίησαν παράλληλες εθελοντικές δράσεις στις περιοχές του Γαλησσά και του Φοίνικα Σύρου.

 

 


Διαβάστε περισσότερα..
Καθαρισμός περιοχής Πανόρμου (Πούντα Ζέζα) Λαυρεωτικής

Ο Εξωραϊστικός σύλλογος Πανόρμου Λαυρίου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου Α.Ε., το δήμο Λαυρίου και τη Μ.Κ.Ο. Υδροναύτες πραγματοποίησε γενικό καθαρισμό της περιοχής Πανόρμου- Πούντα Ζέζας, την Κυριακή 12 Ιουνίου 2011.


Διαβάστε περισσότερα..
Αγώνας για την διάσωση δελφινιού - Video

Οι συγκινητικές προσπάθειες για την διάσωση του δελφινιού του Αγίου Νικολάου Κερατέας στις 22.05.11, αποτυπωμένες σε βίντεο.

 

 

 


Διαβάστε περισσότερα..
Εθελοντικός υποβρύχιος καθαρισμός στο Παλαιό Φάληρο - 05.06.11

Η Μ.Κ.Ο. "Υδροναύτες", στα πλαίσια της Εκστρατείας Εθελοντικών Δράσεων "Φωνή Βυθού", πιστή στο όραμα της για συνεργασία με κάθε περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένο φορέα, πραγματοποίησε σε συνεργασία με τον Τομέα Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας και την ΟΝΝΕΔ, καθαρισμό βυθού στις παραλίες "Μπάτη" και "Έδεμ" του Παλαιού Φαλήρου, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011, ημέρα χαρακτηρισμένη ως παγκόσμια ημέρα του περιβάλλοντος.


Διαβάστε περισσότερα..
Εργαστήριο ανασκόπησης γνώσεων χρήσης Nitrox - 30.05.11

Το τμήμα καταδυτικής επιμόρφωσης της MKO Υδροναύτες σε συνεργασία με την επιχείρηση Divestore – Σπύρος Καρτελιάς, πραγματοποίησε εργαστήριο – σεμινάριο ανασκόπησης γνώσεων χρήσης εμπλουτισμένου με οξυγόνο αέρα (Nitrox), τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2011. Σκοπός του εργαστηρίου ήταν η ανασκόπηση των γνώσεων που διδαχτήκαμε κατά την εκπαίδευση μας στη χρήση του Nitrox, με έμφαση στους κανόνες ασφαλείας που απαιτούνται για τη χρήση του.


Διαβάστε περισσότερα..
prev [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] next
Items 64 - 70 of 100 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα