Ο "Σιωπηλός Κόσμος" στην Κόρινθο 4 έως 25 Ιουλίου 2014

Η έκθεση υποβρύχιας φωτογραφίας με τίτλο ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ θα φιλοξενηθεί  στην Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου από τις 4 μέχρι και τις 25 Ιουλίου 2014 Τα εκθέματα που παρουσιάζονται σε αυτήν, συμπεριλαμβάνουν πανέμορφους θαλάσσιους οργανισμούς και μαγευτικά υποθαλάσσια τοπία, αλλά και σκουπίδια που ρίχτηκαν στις θάλασσες, η ποικιλία των οποίων είναι ικανή να ξεπεράσει κάθε φαντασία.
Στόχος του «Σιωπηλού Κόσμου» δεν είναι μόνο να μεταφέρει τους επισκέπτες του στις ομορφιές και τα θαύματα του υποβρύχιου κόσμου, αλλά να τους αφυπνίσει και να αναδείξει την ανάγκη για την προστασία του.

 


Διαβάστε περισσότερα..
Έκθεση υποβρύχιας φωτογραφίας "Ταξίδι στην υποβρύχια Ελλάδα" στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών

H MKO Υδροναύτες σε συνεργασία με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, διοργανώνουν έκθεση υποβρύχιας φωτογραφίας η οποία θα παρουσιάζεται από τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου, έως 30 Απριλίου 2014, στο χώρο «Περιβάλλον & Πολιτισμός», στο επίπεδο αναχωρήσεων του αεροδρομίου.


Διαβάστε περισσότερα..
Ο Σιωπηλός Κόσμος στην Πάτμο 16-24 Ιουλίου 2013

Η Εταιρεία Πατμιακού Πολιτισμού, σε συνεργασία με την ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ πραγματοποιεί έκθεση υποβρύχιας φωτογραφίας με τίτλο ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ στην Οικία Σταύρακα, δίπλα στις σκάλες της Μονής Αγ. Ιωάννου Θεολόγου από την Τρίτη 16 Ιουλίου 2013 έως και Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013.
Μέσω των αντιθέσεων και των ανάμικτων συναισθημάτων που προκαλούν οι εικόνες που παρουσιάζονται στο «Σιωπηλό Κόσμο», οι «Υδροναύτες» επιχειρούν να μεταφέρουν τη «φωνή του βυθού» στην ελληνική κοινωνία και να ευαισθητοποιήσουν κάθε έναν από εμάς για την άμεση ανάγκη προστασίας του υποβρύχιου πλούτου της χώρας μας.


Διαβάστε περισσότερα..
O "Σιωπηλός Κόσμος" στην Βαρβάκειο αγορά Αθηνών 21.04.2013

H MKO «Υδροναύτες» πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία την παρουσίαση της έκθεσης υποβρύχιας φωτογραφίας περιβαλλοντικού χαρακτήρα «Σιωπηλός Κόσμος», στο χώρο της Βαρβακείου Αγοράς Αθηνών, την Κυριακή 21 Απριλίου 2013.

Την έκθεση επισκέφθηκαν εκατοντάδες κόσμου, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά τα σχόλια και οι απορίες των οποίων δικαίωσαν απόλυτα τους σκοπούς της έκθεσης.


Διαβάστε περισσότερα..
Διαγωνισμός υποβρύχιας φωτογραφίας - "Ο βυθός που ξέρουμε και ο βυθός που ονειρευόμαστε"

Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους της οργάνωσης πως στα πλαίσια της διαρκούς έκθεσης φωτογραφίας "Σιωπηλός Κόσμος", διεξάγει τον διαγωνισμό υποβρύχιας φωτογραφίας "Ο βυθός που ξέρουμε και ο βυθός που ονειρευόμαστε".
Η ψηφοφορία έχει ήδη ξεκινήσει μέσω της στην διαδικτυακή ομάδα της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης facebook.


Διαβάστε περισσότερα..
Η έκθεση "Σιωπηλός Κόσμος" στον Πύργο Ηλείας 2-10 Φεβρουαρίου 2013

Καθώς μια πρωτοβουλία από το παράρτημα Νομού Ηλείας της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ στάθηκε η αφορμή για να δημιουργηθεί η έκθεση φωτογραφίας “Σιωπηλός Κόσμος”, η πόλη του Πύργου ήταν η πρώτη που φιλοξένησε την έκθεση, από τις 2 έως και τις 10 Φεβρουαρίου 2013, στο Λάτσειο Δημοτικό μέγαρο Πύργου.
 

 


Διαβάστε περισσότερα..
Δημιουργία της έκθεσης "Σιωπηλός Κόσμος"

Η έκθεση υποβρύχιας φωτογραφίας «Σιωπηλός Κόσμος»  είναι αποτέλεσμα εκατοντάδων καταδύσεων που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια σε ολόκληρη την χώρα μας, σε γνωστά αλλά και άγνωστα στον  πολύ κόσμο μέρη.  Στόχος της δεν είναι μόνο να μεταφέρει τους επισκέπτες  της στις ομορφιές και τα θαύματα του υποβρύχιου κόσμου,  αλλά να τους αφυπνίσει και να αναδείξει την ανάγκη για  την προστασία του.


Διαβάστε περισσότερα..
[1]
Items 1 - 7 of 7 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα